SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yorumsuz..

Yorumsuz..

07 Eylül 2015 Pazartesi - 10:03








Yorumsuz..

Beş gün önce Mardin’de şehit olan 4 polisten birisi Adanalı Akif Hatunoğlu idi. Cebinde bulunduğu belirtilen vasiyetini ibret almasını bilmeyen bazılarına belki faydası olur umuduyla ‘yorumsuz’ hatırlatmak istiyorum: “Eğer bir gün yaban ellerde şehit düşersem Hiçbir hükümet temsilcisi gelmesin cenazeme (Vali, milletvekili, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı vs.) Neden diye sormayın... Çünkü onlar uyuduğu için bunca şehitler verildi... Allah’tan dileğim aileme ve ülkeme yaşattıkları acının binlerce mislini yaşasınlar. Anneciğim, babacığım ellerinizden tekrar öperim, Hakkınızı helal edin, size layık bir evlat olamadım, İhtiyaçlarınız karşısında yanınızda bulunamadım, Hakkınızı helal edin... Hakkınızı helal edin... Kızım benim tatlı meleğim seni çok seviyorum, Mis kokulum benim... Kızımı önce Allah’a sonra annesine sonra da annem ve babama emanet ediyorum, Sabişim benim biricik tatlı meleğim, Hiçbir suretle devlete kızımı emanet etmiyorum. Çıkıp kürsüden sakın ha konuşmasınlar ‘emaneti emanetimizdir’ diye, Devlet ite köpeğe göz yumup bizlerin elini kolunu bağladıysa Benim zaten zerre kadar güvenim yok bu hükümete, devlete.

Silah arkadaşlarım, yoldaşlarım, kardeşlerim hepiniz Allah’a emanetsiniz, Devlet uyuduğu için bizler öldük, Türk Devleti, sizler uyumayın ki diğer Mehmetçikler ve polislerimiz yaşasın, ulusumuz yaşasın, boyun bükmeyin. Naaşıma gelince; babam uygun görürse Pozantı, Tekir’deki yayla evimizin bahçesine gömün. Yok derse de nereyi uygun derse ondan izin alınsın, istediği yere defnedin.”

***

Ne dersiniz? Doğu’da devamlı şehit vererek mi toprak kaybedeceğiz? Bu kabul edilebilir mi? Ey insanlar Doğumuzda bir hadise var, görülüyor... Ya Batıda ne var ? Her yıl Ege Denizi’nde 2-3 adamız Yunanlılara hediye ediliyor, geçen hafta Yunan Savunma Bakanı işgal ettikleri 16 adayı denetlemeye gelmişti. İnsan olarak ne diyebiliriz ki! Herkesin, Allah’ın yarattığı birer insan olarak kendi izanına göre düşünmesini doğru buluyoruz.


Türk Ocakları Kurbanlarınızı Türkmen ve Doğu Türkistan’lı kardeşlerimize Ulaştırıyor Her yıl olduğu gibi Türk Ocakları yine güzel bir görev üstlenmiş. Vekâletle kurban kesme kampanyası düzenlenmiş. Bu yıl da kurbanlarınızın isteyeceğiniz yerde kesilmek üzere, yurt içinde Ankara, Hatay Yayladağ, Gaziantep, Osmaniye, Şanlıurfa'da Türkmenler ve İstanbul'daki Türkistanlı Göçmenler için, yurt dışında ise Suriye’deki Halep ve Azez bölgeleri ile Irak’ta Kerkük civarında kurban edileceği, Afganistan’da mağdur olarak hayat mücadelesi veren kardeşlerimize de ulaştırılacağı belirtiliyor.

Bilgi almak ve kayıt için www.turkocagi.org.tr adresine ve 0462.3261570 ve 0312.2843590 no’lu telefonlara müracaat edilebilir. Hiçbir devletten herhangi bir yardım görmeyen soy ve din kardeşlerimize insani ve milli görev yapılmasının hedeflendiği bu kutlu çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap