SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uyumak iyi mi?

Uyumak iyi mi?

24 Ağustos 2017 Perşembe - 08:31








Türkleri savaşarak, asker ve silah kullanarak asla yenemezsiniz. Türklerin sadece din adamlarını ele geçirip onları kullanın. Onlar devleti yıkarlar! Winston CHURCHİL Bugün Churchil’ in söylemlerini yaşar gibiyiz. Her delikten onlarca din adamı çıkıyor, dur durak bilmeden cumhuriyete yükleniyor. Bir de bunların maşalı siyasetçileri ayak uyduruyorsa işler daha kolaylaşıyor gibi. Yapılan icraatlara bakıldığında; hesaplaşmalar, FETÖ ile yapılıyormuş gibi gösteriliyor ama bize göre kesin olarak ATATÜRK’le ve O’nun kurduğu laik cumhuriyetle yapılıyor. Bazıları zaten inkar etmiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi lideri, dünyada bir ilki başararak büyük adalet yürüyüşünü gerçekleştirdi. Bizim de ilk başlangıçtan sonuna kadar bulunduğumuz bir yürüyüş. Şimdi ne oldu Sayın Kılıçdaroğlu? Sesinizi duyan yok. Bizler büyük adalet yürüyüşünden çok daha öncesinden, artık çalışma alanlarınız sokaklar ve meydanlar diye vurguladık. Zira halkımız, sizin meclisteki çalışmalarınızı duymuyor. Bir süre sonra doğruları bularak dünyaya seslendiniz. Peki, şimdi bu yürüyüşlerin meyveleri toplanıyor mu ki çıkıp konuşmuyorsunuz?

CHP yi bir kumpasla yok etmeye çalıştıkları belli! Çıkın konuşun, millete anlatın olup bitenleri. Her zaman ifade ettiğimiz gibi artık son kale Cumhuriyet Halk Partisi kaldı. Bu kaleyi yolun ortasından kaldırmak için Perinçek denilen ajan kullanılıyor tabii bize göre... Yandaş basını ve onun kiralık kalemleri öyle saldırıyor ki, sizi savunacak halkımıza yanlış ve yalan servisler yapılıyor. Sizler hala suskunluğunuzu takınıyorsunuz neden?

Bakın, Karadeniz Bölgesi'nin fındık hasadı geldi. Ülkenin altın meyvesi İtalyan çelimsizine peşkeş çekiliyor. Sizlerin konu hakkında halka hiçbir şey söylemeyecek misiniz? Ya başkan yardımcınız fındıkçı olursa! Karadeniz halkı geçmiş yıllarda yol keserek ülkeyi idare edenlere karşı direndi. Direndi de ne oldu? AKP bölgeden ful üstünlük sağladı. Tulum çıkarttı seçimlerde. Yazık, hem de çok yazık! Şimdi ülkede yaşanan tüm olumsuzlukları ve Karadeniz’ deki olumsuz fındık olayını halka aydınlatmak için sizleri bekliyoruz. Beklemeye hakkımız da var sanırım... Halkımız uyuma! Uyumak çok iyidir değil mi?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap