SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ünal: Cumhurbaşkanımızın maaşına zam talebi yok

Ünal: Cumhurbaşkanımızın maaşına zam talebi yok

23 Haziran 2022 Perşembe - 15:14




Ek bütçe tartışmalarıyla ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Cumhurbaşkanımız kendi ödeneği ile ilgili artış talep etmedi." dedi.





AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, ek bütçe tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ünal, "Cumhurbaşkanımız kendi ödeneği ile ilgili artış talep etmedi. Cumhurbaşkanımızın talep etmemesi şöyle bir sorun ortaya çıkardı. 3 bine yakın milletvekilinin emekli maaşlarında bir artış olmayacağı anlamına geliyordu. Konu cumhurbaşkanımıza arz edildi. Buradan bir çağrı yapıyorum. Milletvekili maaşlarını cumhurbaşkanı maaşına endeksli olmasından çıkaralım. Bunu neden cumhurbaşkanı maaşına artış yapıyor gibi gösteriyorlar. Son derece çirkin bir yaklaşım." dedi.

Ünal, "Sayın Kılıçdaroğlu ile bu konu konuşuldu. Emekli olmuş, eski milletvekilleri, buraya geldiler ve bu konuda ortaya çıkacak mağduriyetten dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirdiler. Sayın Cumhurbaşkanımızın herhangi bir talebi olmadığı halde 3 bin milletvekili ve ailelerinde ortaya çıkacak mağduriyet nedeniyle artışa onay verdi." ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap