SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ülkenin geleceği oylanacak

Ülkenin geleceği oylanacak

05 Nisan 2017 Çarşamba - 15:43




CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "16 Nisan’da parti seçimi yapmayacağız. Belediye başkanı veya milletvekili seçmiyoruz. 16 Nisan'da ülkemizin





CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, halk oylaması çalışmaları kapsamında Ulubey ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.  Vatandaşlardan 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "hayır" oyu kullanmalarını isteyen Torun, seçimlere kadar kapı kapı dolaşıp 18 maddeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışacaklarını söyledi.

KİMİN YAZDIĞI BELLİ DEĞİL

Bunun bir parti seçimi olmayacağını aktaran Torun, "Kimin yazdığı belli olmayan bu anayasada ülkemizin çıkarına tek bir madde bile yok. Devletimizi yetkileri sınırsız olan bir kişiye teslim etmemizi istiyorlar. 'Cumhurbaşkanı bir partinin de başkanı olsun' diyorlar. 'Bu kişi aynı zamanda milletimizin vergileriyle oluşan Hazineyi tek başına kimseye sormadan harcasın' diyorlar. Fazladan 50 milletvekilliği daha getiriyorlar. Bu da 190 milyon lira demek." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap