SON DAKİKA



Haber > Gündem > Turizmcilerden 9 günlük tatil çağrısı

Turizmcilerden 9 günlük tatil çağrısı

15 Nisan 2019 Pazartesi - 11:48




Turizmciler, 4 günlük Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması için hükümete seslendi.





Marmarisli turizmci ve esnaf, 3- 6 Haziran tarihleri arasındaki 4 günlük Ramazan Bayramı tatilinin uzatılması için hükümete çağrıda bulundu.

Rezervasyon yaptıracak olan vatandaşları ise dolandırılmamaları konusunda uyardı.

TURİZMCİLERDEN 3 GÜNLÜK TATİL 9 GÜN OLSUN ÇAĞRISI




Bayram tatilinin, arife günü 3 Haziran'dan başlayıp 6 Haziran Perşembe günü son bulduğu cuma ve hafta sonu içine katılarak 9 güne çıkarılmasının, turizmde hareketlilik getirebileceği belirtildi. TÜROFED Başkan Yardımcısı ve GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Marmaris'in bu yıl büyük talep gördüğünü vurgulayarak;

''Mayıs ayında mübarek ayımıza giriyoruz ve ardından Ramazan Bayramı. Güney Ege Bölgesi ve Marmaris, bu yıl yabancı turistlerden oldukça ciddi talep görmektedir. Turizm sezonunun güzel ve hareketli geçeceğini umut ediyoruz.




İç pazarda hareketliliğimiz henüz başlamadı ve bunun başlaması için girişimlerimiz mevcut. 3-6 Haziran arası Ramazan Bayramı tatili uzatılarak 9 güne çıkartılmalıdır. 45 gün önceden iktidara çağrıda bulunmak istiyoruz. Sıkışıklık yaşanmaması ve turizme ekonomik katkı sağlanması için tatil günlerinin uzatılması çağrısında bulunuyoruz. Bu konuda taleplerimizi yetkili makamlara ilettik. Bakanlar Kurulu ile görüşülerek Ramazan Bayramı tatilinin uzatılması bir an önce karara bağlanmalıdır. ''
 dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap