SON DAKİKA



Haber > Gündem > Teşekkürler Türkiye

Teşekkürler Türkiye

23 Nisan 2016 Cumartesi - 19:35








"Yazıyor! Yazıyor!"

Türk filmlerinin klişe nidasıydı; seyyar gazete satışı yapan küçük bir çocuk, halkın arasında dolaşıp elindeki gazete manşetlerinin çığırtkanlığını yapar, sattığı gazete başına primini alırdı.

Ne yıllardı!

Yeni jenerasyona nostaljik bir yolculuk yaptıran bu görüntüye günümüzde rastlanmıyor.

Artık bayilerde vitrine çıkarılan gazeteler isteğe göre tercih ediliyor. Sessiz sedasız… Küçük bir çocuğun cazgırlığı olmadan…


Türkiye'de basın sektörü geliştikçe gazete sayısı da her geçen gün artmakta. Kimi siyasi haberleriyle zirveye  çıkma çabasında, kimi de spora, özellikle futbola tutkun okurlarıyla pastadan pay alma derdinde. Bazı gazeteler magazin ağırlıklı, bol resimli sayfalarla göze hitap etmeyi tercih ediyor, bazıları ise bulmacanın çekim gücüyle tiraj yarışında. Çarkların böyle döndüğü basın sektöründe bir gazete var ki, kurulduğu günden bu yana her kategoride gelişti, büyüdü ve zirve yaptı.

Gazeteniz KARADENİZ bugün 38. gurur yılını kutluyor.

1979 yılında yayın hayatına başladığı günden itibaren okurlarıyla en güncel ve objektif haberleriyle kucaklaşan KARADENİZ, sadece bölgenin değil tüm 'Türkiye'nin fenomen gazetesi' olma onurunu yaşıyor.

Türk tarihinin yapı taşlarından Meclis'in açıldığı gün olan 23 Nisan'da vizyona çıkan KARADENİZ, en büyük desteği olan siz değerli okurlarıyla büyüme trendini sürdürmek için her türlü atılımı gerçekleştirmektedir. Bunu, gerek gıpta ile takip edilen sayfaları, gerekse son teknolojik cihazlarla donatılan matbaasıyla kanıtlamıştır.

Bu arada, TEK-ART Medya çatısı altındaki Sesimiz Trabzon, TV EM ve Zigana TV de başta Sayın Mehmet Ali Yılmaz olmak üzere Yılmaz ailesinin tam destekleriyle başarı basamaklarını teker teker çıkıyorlar.


Sayfalarındaki renk ahengini haberleriyle bütünleştiren KARADENİZ'le birlikte, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde çifte heyecan ve gurur yaşıyoruz.

Bu gurur hepimizin.

Teşekkürler Trabzon,

Teşekkürler Karadeniz,

Teşekkürler Türkiye.


Bu arada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bu vesileyle, Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap