SON DAKİKA



Haber > Gündem > Paniğe kapılan terör örgütü PKK köşeye sıkıştı!

Paniğe kapılan terör örgütü PKK köşeye sıkıştı!

18 Nisan 2019 Perşembe - 19:45




Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) başarılı operasyonları sonucu paniğe kapılan ve eleman temininde zorlanan terör örgütü PKK/PYD/YPG, gözünü Suriye'nin kuzeyinde yaşayan masum çocuklara ve gençlere dikti.





Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, terör örgütü  PKK/PYD/YPG kurduğu sözde özel birimle, Suriye'nin kuzeyinde örgütün kontrol  ettiği bölgelerde çocuk ve gençleri tespit ederek, zorla silah altına almaya  çalışıyor.

Münbiç ve Fırat'ın doğusunun teröristlerden temizlenmesi maksadıyla  askeri harekatın gündeme gelmesi ve son dönemde başarılı operasyonlarla yaşadığı  büyük kayıpların ardından siviller üzerindeki baskısını artıran bölücü terör  örgütü, özellikle Arapların yoğun olarak yaşadığı Haseke bölgesinde her evden en  az bir genci zorla silah altına alıyor.
Aileleri kandırıp çocukları kaçırıyorlar




Terör örgütü PKK/PYD/YPG'nin çocukları kaçırması, uluslararası  raporlara da yansımıştı.

Rapora göre, kaçırılan çocuklar ailelerine bir daha gösterilmiyor.

Söz konusu çocuklar ve gençler uyuşturucuya alıştırılıyor, intihar  saldırılarına yönlendiriliyor ve çatışmalarda ön saflarda ölüme gönderiliyor.




Çocuklarını görmek ve geri almak isteyen aileler ise tehdit ediliyor,  hatta örgütün ölümcül eylemlerine maruz kalıyor.

Terör örgütünün baskı ve zulmünden bıkan bölge halkının, bölgenin  teröristlerden temizlenmesini sabırsızlıkla beklediği, çocuklarını örgüte teslim  etmek istemediği ve bu yönde Türkiye'den yardım beklediği öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
PKK

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap