SON DAKİKA



Haber > Gündem > Otopark tuvaletinde korkunç olay

Otopark tuvaletinde korkunç olay

21 Temmuz 2017 Cuma - 09:59




Zonguldak'ta bir otoparkta oğluyla tuvalete giden genç anne oğlu için ücret ödemeyi kabul etmeyince tartıştığı görevli tarafından tokat yedi.





Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde 33 yaşındaki Meryem M., 9 yaşındaki oğlu için 1 TL tuvalet ücreti ödemeyi kabul etmemesi üzerine tartıştığı görevlinin tokat atması sonucuÿbayılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Müftü Mahallesi’ndeki katlı otoparkta meydana geldi. Meryem M., oğlu ile birlikte otoparktaki tuvalete girdi. Meryem M., çıkışta 1 TL ücret ödedi. Tuvalet görevlisi 42 yaşındaki S.C., kadından oğlu için de 1 TL vermesini istedi. Çocuktan ücret alınmasına karşı çıkan Meryem C. ile görevli tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında S.C.’nin tokat attığı iddia edilen Meryem C., yere düşerek bayıldı. Çevrede bulunanların haber vermesi ile gelen 112 sağlık ekipleri, Meryem C.’yi ilk müdahalesini yaparak Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. S.C., olayın ardından karakola giderken, Meryem C. deÿtedavisinden sonra karakola gidip şikayetçi oldu. Soruşturma sürdürülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap