SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP değişikliğe giderse başbakan olurum

MHP değişikliğe giderse başbakan olurum

13 Şubat 2016 Cumartesi - 13:20




MHP eski milletvekili ve Genel Başkan adayı Meral Akşener, kurultayda MHP'nin değişikliğe gitmesi halinde başbakan olabileceğini belirtti. Akşener, "E





CNN TÜRK'e konuk olan Akşener, MHP'de davalık olan kurultay sürecini değerlendirdi. MHP'nin potansiyelinin yüzde 12'nin çok üzerinde olduğunu belirten Akşener, "AKP seçmeni ile CHP seçmeni birbirine oy vermiyor. MHP her iki taraftan da oy alabiliyor" dedi. MHP'nin önemli bir oy potansiyelinin olduğuna söyleyen Akşener, "MHP tek başına iktidar olabilir ama en azından başbakanlığı alacaktır. Bu inancın gereği MHP bu değişikliği yaptığı taktirde ben başbakan olurum" diye konuştu.

"Bugün seçim olsa MHP'nin baraj sorunu olur mu?" sorusu üzerine Akşener, "MHP'de bir baraj sorunu görmüyorum. Belki görmek istemiyorumdur. Esasında MHP'nin ülkenin önemli bir potansiyeli olduğuna ama hayata, harekete geçiremediğine inanıyorum. Biz yaparız deme konusunda inanma eksikliğine işaret ediyorum. Kongremizi yapar seçilirsek çok çalışacağız, paradigma değişikliği yapacağız" yanıtını verdi. Akşener, kongreyle ilgili mahkemenin en geç bir ay içinde karar vermesini beklediğini belirtti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap