SON DAKİKA



Haber > Gündem > Malatya'da Erdoğan'a şok tepki: Ölüyorum! Reis nerede?

Malatya'da Erdoğan'a şok tepki: Ölüyorum! Reis nerede?

17 Ağustos 2022 Çarşamba - 09:21




Malatya’da bir vatandaş dert yandı. "Ben AK Partiliyim, CHP'ye hiç oy vermedim. Sağlıkta problem yok diyorlar, nasıl yok ya, ölüyorum, geberiyorum, randevu alamıyorum, Reis nerede?" şeklinde konuştu.





Malatya'da bir vatandaş  CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya yaşamış olduğu büyük sıkıntıyı anlattı. “Benim derdim sağlıkla. Randevu alamıyorum” diyen vatandaş, şunları söyledi:

SAYIN BAKAN UYUMASIN

– Randevu alamıyoruz. Allah aşkına bunu bakanlarımıza, reisimize iletin. İki ay sonrasına randevu veriyorlar. Geberiyorum, ölüyorum. Sağlıkta problem yok. Nasıl problem yok ya? Sayın Bakan uyumasın.

DOKTORLAR NEREDE?

– Vallahi AK Partiliyim, namussuzum, şerefsizim AK Partiliyim… Vermiyorum oy size. Fikrimi sordunuz söyledim. Ama sağlıkta çok sıkıntılıyız ya. Emekliyiz, bir ay sonrasına randevu ne demek ya? Doktorlar nerede? Reis nerede reis? Bu sağlığı halletsin. Başka bir şey istemiyorum. Muayene olamıyorum.


Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap