SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kürt kardeşlerimize üzülüyorum

Kürt kardeşlerimize üzülüyorum

22 Mayıs 2015 Cuma - 13:59




Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde vatandaşlarla bir araya





Nebati burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarlarının icraatlarını anlattı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Utanmadan Diyanet İşleri Başkanlığı’na dil uzatıyorlar. Yahu sen ne zamandan beri bizim diyanetimize dinimize karışmaya başladın? O eskidendi eskiden. Şimdi AK Parti var, AK Parti. Şu Kürt kardeşlerimize üzülüyorum. Ne hale düşürdüler Kürt kardeşlerimizi. Ne Kürdü, Ne Türkü, ne Arapı, Kudüs’ü Yahudi başkenti olarak kabul eder mi? Kudüs İslam’ın başkenti” dedi.Nebati, 'Onlar konuşur, AK Parti yapar' tezahüratları üzerine ise “Evet onlar konuşur. Ama onlar doğru konuşmazlar. Onlar millete savaş açarlar. Onlar, milletin başörtüsünü kaldırmaya kalktılar, ikna odalarında. Onlar imam hatipleri kapattılar, onlar ezanı Türkçeleştirdiler” diye konuştu.Muhalefetin vaatlerini de eleştiren Nebati, “Mazotu bedava yapacaklarmış, nasıl yapacaksın? Kimin malını kime veriyorsun? Yalanla dolanla olur mu bu iş. Biz yalan konuşmayız. Bizim gözümüz güzeli görür, kulağımız da doğruyu duyar inşallah” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap