SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kim bu gizli el?

Kim bu gizli el?

14 Ekim 2017 Cumartesi - 08:43








Efkan Ala'dan sonra İçişleri Bakanlığı'na getirilen Süleyman Soylu, yapmış olduğu başarılı operasyonlarla terör örgütlerinin hedefi haline geldi. Öyle ki, terör örgütü PKK'ya tarihindeki en büyük kayıplar bu dönemde verdirildi. Terör yurtiçinde neredeyse bitme noktasına geldi. Operasyonlarla PKK en çok eylem yaptığı kırsalda bile başını kaldıramaz hale geldi.

Gelinen nokta bu iken Soylu bir yandan terör örgütü cephesi ile, diğer yandan iç güvenlikle ilgili olarak çete ve mafyalarla mücadele ediyor. Diğer yandan siyasi rakipleri Bakan Soylu'yu yıpratmak için fırsat kolluyor. Burada asıl belirtmek istediğim, son 25 yıldır siyasette Trabzonlu bakanlara karşı yürütülmek istenen algı operasyonları ve kampanyalardır. Bunlara örnek verecek olursak, devlet bakanlığı döneminde spor yasasını çıkararak Türk futboluna kanuni hüviyet kazandıran Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a yapılmaya çalışılanlardır.

Bakan Yılmaz yılmadan, söylentilere kulak asmadan, bu yasayı büyük bir mücadele vererek çıkardı. Ardından Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık ile ilgili yapılan kumpas ve benzeri çalışmalar hepimizin hatırındadır. Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın da Karadeniz Sahil Yolu'nun ihalesiyle ilgili olarak Yüce Divan'da yargılandı ve beraat etti.

Adalet Bakanlığı döneminde hapishanelerdeki suç çetelerine yönelik operasyonlarıyla adını duyuran Hikmet Sami Türk de hem terör örgütlerinin hem de onları destekleyen çevrelerin hedefi haline geldi. Öyle ki terör örgütü DHKP-C tarafından kendisine suikast girişiminde bile bulunuldu. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde Trabzon'a büyük hizmetleri olan Erdoğan Bayraktar'a FETÖ terör örgütü tarafından yapılan kumpası sayabiliriz.

FETÖ’cü polisler tarafından kurulan kumpastan sonra bakanlık görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Bu örneklerle beraber son 25 yıldır Trabzonlu bakanlara karşı bir güç el altından algı operasyonları yürütüyor. Şimdi de gelmiş geçmiş en başarılı içişleri bakanları arasında gösterilen Süleyman Soylu'nun arkasından iş çevirmek istiyorlar.


Bilinmelidir ki Trabzonlular bu sefer bakanlarına cansiperane sahip çıkacaktır. Bakan Soylu'ya sadece Trabzon'un değil bütün Türkiye'nin ihtiyacı var. Göreve geldiği andan itibaren öldürülen 10 bin terörist, Soylu'ya neden sahip çıkmamız gerektiğinin en büyük delilidir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap