SON DAKİKA



Haber > Gündem > Katliam gibi kaza...

Katliam gibi kaza...

15 Ağustos 2017 Salı - 13:08




Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç TIR'a arkadan çarptı. Kazada 4 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı.





Kaza, 08.15 sıralarında TEM otoyolu İstanbul istikameti Maşukiye mevkiinde meydana geldi.Seyir halindeki TIR balataları yandığı için yol kenarında durdu. Bunu gören bir başka TIR da yardım etmek için arkadaşının yanına park etti. Yanan balataları söndürmek için olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı.

Bu esnada iddialara göre süratle gelen Muhsin Sayıcı (61) yönetimindeki hafif ticari araç, önce bariyerlere ardından Serkan İpek'in emniyet şeridine park ettiği TIR'lardan birine arkadan çarptı. TIR'ın altına giren araç hurdaya dönerken, olayın şokunu yaşayan TIR şoförü Serkan İpek'in haber vermesiyle olay yerine 112, itfaiye ve polis ekipleri geldi.

Yapılan kontrolde hafif ticari aracın sürücüsü Muhsin Sayıcı ile aynı araçta bulunan Sündüs Sayıcı (56), Ayşe Sayıcı (77) ve Şehri Yazgan'ın (53) olay yerinde öldüğü belirlendi. Yaralanan Satiye Yarıcı'ya (39) ise 112 ekibi müdahalede bulundu.

İtfaiye ekipleri hurdaya dönen araçtan cesetleri çıkardı. Yaralanan Satiye Yarıcı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap