SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karamollaoğlu'ndan o bürokratlara teşekkür! Ayakta tutan sizlersiniz

Karamollaoğlu'ndan o bürokratlara teşekkür! Ayakta tutan sizlersiniz

23 Haziran 2022 Perşembe - 13:47




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İktidarın tüm baskılarına rağmen dürüst ve ahlaklı kalmaya devam eden bürokratlara teşekkür etmeyi bir borç biliyorum." dedi.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Ankara’daki genel merkez binasında haftalık basın toplantısında konuştu. Saadet Lideri Karamollaoğlu, “Yozlaşan kurumlarımızı derleyip toparlayacak, artık adeta kurumsallaşan yolsuzluklara son verecek, kronikleşen problemlerimize hızlı ve kalıcı çözümler üreteceğiz…” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Milli Görüş iktidarında parti olarak yozlaşan devlet kurumlarını yeniden toparlayacaklarının sözünü verdi.

Karamollaoğlu şöyle konuştu:

“İktidarın ve yetkililerin hukuksuz talimatlarına rağmen hukukun dışına çıkmamak için direnen bu keyfi yönetim anlayışına karşı devlet geleneğini unutmamış, memurlarımız ve bürokratlarımız var. Tam da bu sebeple tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye'yi yeniden normalleştirmeye dönük umutlarımızı hep diri tutuyoruz.

İktidarın tüm baskılarına rağmen dürüst ve ahlaklı kalmaya devam eden bürokratlara, kamu görevlilerimize özellikle teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Bürokratların da kamu görevlilerinin de hatta yeri geldiğinde iktidar mensupları arasında birde bu gerçekleri görenler var. Sesleri yüksek çıkmıyor ayrı bir konu ama tasfiye ediliyorlar. Oda gözlerimizin önünde cereyan ediyor.

Bunca olumsuzluklara rağmen hala umut varsa bu umudu ayakta tutan ve ülkemizin daha fazla bataklığa düşmesine engel olan sizlersiniz.

Bizler süte su katmayanlarla yeni dönemde yolumuza devam etmekte kararlıyız. Bu ülke için hep birlikte güzel, doğru ve iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Yozlaştırılan bütün kurumlarımızı derleyip toparlayacak artık adeta kurumsallaşan yolsuzluklara son verecek, kronikleşen problemlerinize hızla ve kalıcı çözümler üreteceğiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap