SON DAKİKA



Haber > Gündem > İzinsiz gösteriye polis müdahalesi

İzinsiz gösteriye polis müdahalesi

09 Ekim 2015 Cuma - 14:54




Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın Suriye’den çıkarılışının 17. yıl dönümünü nedeniyle kepenkler açılmazken, izinsi





Şırnak'ta izinsiz gösteriye müdahale... Cizre ilçesi İdil, Yafes, Nusaybin Caddesi ve yeni çevre yoluna çıkan göstericiler yoldan geçen araçları barikat olarak kullanıp yolları trafiğe kapattı. Yolları trafiğe kapatan göstericiler olay yerine sevk edilen polis zırhlı araçlarına taş ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polis ekipleri de göstericilere biber gazı ile müdahale ederek dağıtmaya çalıştı. Gurubun dağılmaması üzerine polis ekipleri kobra tipi zırhlı araçtan havaya uyarı ateş açtı. Polisin müdahalesi ile göstericiler ara sokaklara kaçtı. Öte yandan göstericilerin barikat olarak kullandığı araçlar polisin de yardımı ile teker teker yoldan çekilip, trafiğe kapanan yollar yeniden ulaşıma açıldı. Yaşanan olaylar nedeniyle okuldan çıkan öğrenci ve öğretmenler ile evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Polisle göstericiler arasındaki olaylar devam ederken, güvenlik güçleri zırhlı araçlarla ilçenin kritik noktalarında olası bir olaya karşı beklemeye başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap