SON DAKİKA



Haber > Gündem > İyi bayramlar

İyi bayramlar

27 Haziran 2017 Salı - 10:30








Yazın en uzun günlerine denk gelen bir ramazan ayını daha geride bırakarak, güzel bir ramazan bayramını eda ettik. Önceki bayram yazılarımızda ülkemizin atlattığı zor badireleri dile getiriyor ve güzel günlerin geleceğini umut ediyorduk. Çok şükür ki; o güzel günler artık geldi. Ülke olarak huzur, mutluluk ve başarılarla dolu günler yaşıyoruz.

Türkiye çok zor yıllar ve günler geçirdi. 15 Temmuz’un seneyi devriyesine yaklaştığımız bu günlerde, ülkemize karanlıkları getirmek ve bizi bölmek, parçalamak isteyenleri ise asla unutmayacağız. Bir kesimin adeta mankurtlaşmış bir zihniyetle bu ülkeyi sokmak istedikleri kaosa millet olarak nasıl karşı koyduysak ve yok ettiysek, aydınlık günlerin sefasını da hep birlikte yaşayacağız.

Şizofren bir adamın ve onun zihniyetinin esiri olmuşları tarihin karanlık sayfalarına bir daha asla gün ışığı görmemecesine hapsettik. İnşallah kalıntılarını da yok edeceğiz. Allah devlete ve millete zeval vermesin.

Allah yüce Türk milletinin her daim yar ve yardımcısı olsun. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet olma yolunda ilerleyen bu milletin önünde artık hiç kimse duramaz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde hızla yükselen bu ülke ve millet artık tam kenetlenmiş ve geleceğine inanmış olarak birlik ve beraberlik içinde nice bayramları eda edecek ve kutlayacak. FETÖ belasını yok eden bu millet, bu ülke üzerinde hesapları ve düşünceleri olan herkese iyi bir ders olmuştur.

Karanlık güçlerin maşası PKK ile de kararlı bir mücadele veren ve her geçen yok oluşlarını seyreden bu millet bu belanın da üstesinden gelecektir. Allah tüm güvenlik güçlerimize güç, kuvvet versin. Unutulmamalıdır ki; terörle verilen mücadelede her geçen gün şuursuz teröristler bir bir yok edilriken verilen her şehitle; “Bir ölüp bin dirilen” bir milletiz.


Tarih boyunca defalarca diz çöktürülmek istenen bu millet her defasında dimdik ayakta durarak, düşmanlarına tokat atmasını bilmiş ve yeniden doğarak dünyaya varlığını kanıtlamasını bilmiştir. Ne yaparsanız yapın bu milleti parçalayamaz, diz çöktüremez ya da yok edemezsiniz.

 Artık kabul edin... Bilinmelidir ki; adaletli, iyi yürekli ve asil bir millet olan Türk milleti dünya döndükçe var olmaya devam edecektir... Bu düşünce ve temennilerle mübarek Ramazan Bayramı'nızı kutlar, geleceğin hepimiz adına aydınlık, huzur ve mutluluklarla dolu olmasını dilerim.

İyi bayramlar...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap