SON DAKİKA



Haber > Gündem > İlk istekleri su oldu

İlk istekleri su oldu

28 Ağustos 2016 Pazar - 19:03




Şanlıurfa'da anneleri tarafından evde yalnız bırakılan 3 küçük kardeş, itfaiye ekipleri tarafından balkona uzatılan merdivenle kurtarıldı. Polis aracı





Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da İpekyolu üzerinde bulunan bir apartmanın ikinci katının balkonunda küçük çocukların yardım çığlıkları attığını gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine giden polisler, 3 kardeşin evde kilitli kaldığını belirleyince kurtarmak için itfaiyeyi çağırdı. Eve uzatılan itfaiye merdiveniyle balkondan içeri giren itfaiyeciler, susuzluktan ve sıcaktan bunalan Fera (9), Tara (5) ve Ceda (2) isimli kardeşleri kurtararak aşağı indirdi. Şırnak'ın Silopi ilçesinden Şanlıurfa'ya göç ettikleri öğrenilen ve anneleri tarafından evde kilitli bırakılan çocuklar, polis aracına bindirilmek istenince kardeşlerin en büyüğü olan Fera, polisin kucağındaki küçük kardeşi Ceda'ya sarılarak uzun süre bırakmak istemedi. Polisin "Sizi annenize götüreceğiz" demesi üzerine ikna olan Fera, kardeşleriyle birlikte polis aracına bindirildi.

SU ŞİŞESİNİ DAKİKALARCA BIRAKMADI

Kardeşlerin susamış olabileceğini düşünen olay yerindeki bir gazeteci, yanında taşıdığı su şişesini polise uzatarak kardeşlere su vermesini istedi. Su şişesini gören 2 yaşındaki Ceda, polisin uzattığı şişedeki suyu dakikalarca içti. Polis memuru diğer kardeşlere de su verdi. Polis memurunun elindeki su şişesine yeniden uzanan Ceda, şişeye sarılarak içmeye devam etti.

Vatandaşlar, "Çok susamışlar, yazık değil mi?" diyerek tepkilerini ortaya koydu.

Polis aracına bindirilen 3 kardeş, çocuk şubeye götürülürken çocuklarını hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu evde kilitli bırakan sorumsuz annenin bulunması için çalışma başlatıldı.


İlk istekleri su oldu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap