SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gençlik yok oluyor aileler sadece izliyor

Gençlik yok oluyor aileler sadece izliyor

03 Temmuz 2017 Pazartesi - 09:15








Türkiye’nin hatta dünyanın korkulu rüyası haline gelen, kullanım yaşı ise her geçen gün düşen uyuşturucu belası genç fidanları aramızdan almaya devam ediyor.

Köşe başlarında gençleri zehirlemek için pinekleyen tacirlere yönelik polis ve jandarma ekipleri ne kadar operasyon yaparsa yapsın yine de bitmiyorlar.

Çünkü bu sektörden gençlerimizi zehirleyerek iyi para elde ediyorlar. Zaten yakalandıklarında öyle fazla ceza falan da almıyorlar. 'Kullanıcıyım ben, kullanıyorum' deyip, deyim yerindeyse az bir cezayla paçayı kurtarıyorlar.

Burada ebeveynlere büyük bir görev düşüyor. Önce çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Onların çevresindeki kişileri mutlaka kontrol etmeliyiz. 'Benim çocuğum yapmaz' demeyin çünkü ne çocuklar var, ailesini hayal kırıklığına uğratan. Daha sonra da polis ve jandarmaya mutlaka yardımcı olmalıyız.

'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' mantığından kurtulmalıyız. Bugün başkasının çocuğuna uyuşturucu satan yarın senin çocuğuna da satar.


Trabzon’da polis ve jandarma ekipleri hemen hemen her gün asayiş uygulaması gerçekleştiriyor. Bu uygulamaya bazı kişiler karşı çıksa da elde edilen verilere bakıldığında çok doğru bir karar olduğunu göreceğiz.

Çünkü son dönemlerde yapılan asayiş uygulamalarında onlarca silah ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirildiğini görüyoruz. Bu sayede gençlerimizin de zehirlenmesinin önüne geçiliyor. Unutmayın, yapılan tüm ihbarlar gizli tutulmaktadır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap