SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milletvekillerine sosyal medya uyarısı: "Bunlar akıl edilemeyecek şeyler değil..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milletvekillerine sosyal medya uyarısı: "Bunlar akıl edilemeyecek şeyler değil..."

02 Mayıs 2024 Perşembe - 11:50




Yerel seçimlerin ardından partililerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan oy kaybı ve izlenecek yol hakkında istişarelerde bulunuyor. Erdoğan'ın MYK ardından yaptığı görüşmelerde milletvekillerine sosyal medya konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi.





AK Parti yerel seçimlerin ardından oy kaybının nedenlerini araştırıyor.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün yapılan MYK toplantısında kongre sürecinin bir an önce başlatılmasını istedi.

Çeşitli konularda vekillere uyarılarda bulunan Erdoğan'ın sosyal medya konusunda da konuştuğu ifade edildi.

Hürriyet'ten Ebru Karatosun, Erdoğan'ın yaptığı uyarıları kaleme aldı:

Erdoğan’ın MYK toplantısının ardından yaptığı bazı görüşmelerde son günlerde gündem olan bazı AK Parti milletvekillerinin ıstakoz, pahalı markalı saat gibi dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Erdoğan, “Milletvekili, konumu itibarıyla halkın her zaman gözünün önündedir. Yediğiyle, içtiğiyle, oturduğuyla, taktığıyla, kılık kıyafetiyle daha dikkatli olması gerekmez mi? Benim bu konuda milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Bir milletvekiline yediğini, giydiğini paylaşma denilir mi? Bunlar bilinemeyecek, akıl edilemeyecek şeyler değil. Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı. Milletvekilleri, kendini bir vatandaş gibi konumlandıramaz. Ben herkes gibi saat takıyorum, herkes gibi yemek yiyorum diyemez” dedi.


Yazının tamamını okumak için tıklayın

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap