SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs etkinliğinde önemli açıklamalar: Hayallerinizden asla vazgeçmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs etkinliğinde önemli açıklamalar: Hayallerinizden asla vazgeçmeyin

19 Mayıs 2022 Perşembe - 19:34




Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen İstiklal Türküleri Lansmanı ve Temsilci Gençler ile Milli Sporcuların Buluşma Programı'nda konuştu.





Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen İstiklal Türküleri Lansmanı ve Temsilci Gençler ile Milli Sporcuların Buluşma Programı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen İstiklal Türküleri Lansmanı ve Temsilci Gençler ile Milli Sporcuların Buluşma Programı'nda konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan gazilerimizi, şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmet ile yad ediyorum. Samsun'da yakılan istiklal ateşi düşmanı İzmir'de denize döken, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal'den erine herkesi şükran ile yad ediyorum.

İlk gençlik yıllarından beri hayatını medeniyet hak ve adalet davasına adamış bir büyüğünüz olarak diyorum ki hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Şartların zorluğuna aldırmayın. İmkanların kıtlığına teslim olmayın. Yürüdüğünüz yolda engellerden korkmayın. Siz genç yaşında kendi adını verdiği bir cihat devletinin temellerini atmış Osman Gazi'nin, çünkü siz İstanbul'u 21 yaşında feth eden Fatih'in, vatan topraklarının elde kalan son parçası üzerinde yeni bir devlet kuran Gazi Mustafa Kemal'in, çünkü siz demokrasi ve kalkınma mücadelesinin ilk bayraktarı Menderes'in, son 20 yılda ülkeye kazandırdığı eserlerle Türkiye'yi bir üst lige çıkaran büyük bir vizyonun mirasçılarısınız.

"TUZAKLARI BİRER BİRER BOZDUK"

Ülkemizde her dönemde gençlerimizi birbirine düşürerek Türkiye'yi kendi içine kapatacak senaryolar gerçekleşti. Biz gençleri kucaklayan bir anlayış ile Türkiye'nin önüne kurulan tuzakları birer birer bozduk. 15 Temmuz'da darbeciler sokağa çıktıklarında karşılarında işte bu gençliği buldular.


Türkiye'nin en büyük kapalı salonunda sporcu gençlerimiz kazandıkları başarılar ile ülkemizin ve milletimizin gururu haline geldiler. Hedef Paris diyoruz. Az önce eskrimdeki şampiyonumuzu dinledik ve izledik şimdi artık Olimpiyat madalyası bekliyoruz. Ayşe Çağırır boksta dünya şampiyonu oldu. Yarın akşam yine 4 kadın finalistimiz var. Müjdelerini bekliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap