SON DAKİKA



Haber > Gündem > Canlı yayınında ilginç anlar: ''Erzurum'da ekmek yerine pasta yiyorlar''

Canlı yayınında ilginç anlar: ''Erzurum'da ekmek yerine pasta yiyorlar''

24 Kasım 2021 Çarşamba - 16:50




Habertürk ekranlarında 'Kübra Par'la Açık ve Net' programına konuk olan Deva Partili İdris Şahin, Erzurum'da yaşanan ekmek sorununu aktarırdı.





Habertürk ekranlarında Kübra Par tarafından sunulan Açık ve Net programının önceki geceki konukları CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin ve Nagehan Alçı oldu. Programdaki bir konu nedeniyle ilginç anlar yaşandı.

"EKMEK YOKSA NE YİYORLAR"

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Erzurum'da yaşanan ekmek sorununu aktarırken araya giren Nagehan Alçı "2-3 gündür (ekmek üretilmiyorsa) Erzurumlular ne yapıyorlar?" diye sordu. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin bu soruya "Başka illerden ekmek tedarik ediyorlar" şeklinde cevap verirken CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "Pasta.." diyerek lafa girmesiyle stüdyodaki herkes gülümsemeye başladı.

"ERZURUMLULAR KIZMASIN BİZE"

Söz konusu anlara açıklık getirmeye çalışan Par ise, "Pasta mı yiyorlar?' diye bir espri yapıldı da… Erzurumlular kızmasınlar bize" diye toparlamaya çalıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap