SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu ülke hepimizin

Bu ülke hepimizin

19 Temmuz 2016 Salı - 11:05








15 Temmuz 2016 akşamından sonra kabus gibi bir sürece giren Türkiye, çok şükür bunu da atlattı inşallah... Gecenin ilerleyen saatlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da çağrısıyla sokaklara ve meydanlara inen millet, demokrasi ve cumhuriyet düşmanlarına gereken cevabı vererek, fırsat vermedi ve darbe girişimi milletin zaferi ile sonuçlandı. Gece sabaha kadar meydanları dolduran ve devletinin yanında olan Türk Milleti ne kadar büyük, ne kadar güçlü ve ne kadar birlik olduğunu bir kez daha gösterdi. Allah bir daha bu millete böyle kabuslar yaşatmasın. Bu kalkışımı yapanlar tek kelimeyle haindirler ve hainlerin cezaları da bellidir. Sonuçlarına katlanacaklar.

Yaşanan bu kabusun ardından millet olarak devletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Ancak bunu yaparken sağduyuyu da elden bırakmayacağız. Yalan haberlere inanıp, birbirimize düşmeyeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden itmeyeceğiz. Hayır söyleyip, millet olarak dayanışmamızı arttıracak ve bu vatana hep birlikte sahip çıkacağız. Devlet ayakta ve görevinin başındadır. Devletimize inanacak, vatanımızı bölmeye çalışan hainlerin ve şer odaklarının karşısında duracak, hainlere fırsat vermeyeceğiz. Büyük bir sınav veren bu millet, bağrından çıkan askerini, polisini her zaman bağrına basmıştır. Öyle de olmaya devam edecek. Hainlik yapanları ise tarihin en karanlık yerlerine gömmesini bilecektir. Demokrasimize, geleceğimize yönelik bu girişimde milletin evi TBMM’yi, önemli devlet binalarını, Polis Özel Harekat Merkezi’ni ve sivil halkı bombalatan, kurşunlar yağdıran ve bu millete kabus yaşatanları tarih hiçbir zaman affetmeyecektir.

Bu hain girişim sonucu şehit düşen ve hayatlarını kaybeden polis, asker ve sivil halkımıza Allah’tan rahmet, yaralanan binlerce insanımıza acil şifalar diliyorum. Darbeye karışan ve kısa sürede yakalanan tüm hainlere de en ağır cezanın verilmesini temenni ediyorum. Türk Milletinin bölünmez bütünlüğü ve kenetlenmesi sonucu en kısa sürede sona eren bu ve bunun gibi girişimlerin bir daha yaşanmamasını diliyorum. Duam/dualarımız bu milletin böyle karanlık günleri bir daha yaşamamasıdır. Bu büyük millet, zor günlerde hep kenetlenmiş ve ülkesine, vatanına sahip çıkmıştır. Çünkü bu ülke, bu vatan hepimizin. Öyle olmaya da devam edecektir. Allah; bu vatan hakkında hain planları olanları her daim kahretsin ve bir daha böyle karanlıklar yaşatmasın...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap