SON DAKİKA



Haber > Gündem > Birliğimizi dirliğimizi bozamazlar

Birliğimizi dirliğimizi bozamazlar

28 Temmuz 2015 Salı - 01:33




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, terör ve baskıyla milletimizin birlik ve beraberlikte bir an olsun geri durmayacağını belirtti.





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye'de son günlerde yaşanan terör olaylarına ilişkin, "Terörle, baskıyla, şiddetle, bizi terbiye etmeye çalışanlar bilsinler ki devletimizin ve milletimizin birliğinin ve beraberliğinin gereğini yerine getirmekten bir an olsun geri durmayacağız, vazgeçmeyeceğiz" dedi.

BU TOPRAKLARIN EMANETİ

Soylu, Trabzonluların 20. kez bu toprakların emaneti olan ve "Haçkalı Hoca Baba" olarak bilinen Mustafa Tahran'a sahip çıktığını bildirdi. Türkiye'deki terör olaylarına değinen Soylu, şöyle devam etti: "Diyarbakır'da 2 canparemiz, 2 aslanımız bugün kahpe bir pusu sonucu şehit edildi, 4 evladımız da şu anda yaralı şekilde. Şehit edilen evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, onların şefahatine sığındığımızı ve yine o yaralı aslanlarımıza da şifa diliyoruz. Suruç'ta çok kahpece pusu ile katledilen vatan evlatlarımızdan sonra Diyarbakır'da, Adıyaman'da, Kilis'te şehit edilerek ülkemizin huzurunu, sükununu bozmak isteyenlere buradan bir çağrımız var.

Bilsinler ki biz bin yıllık bir devletin bugün yaşayanlarıyız. Devletler, hele büyük devletler bazen büyük, bazen küçük sorunlarla karşı karşıya kalırlar ama o devletler de o milletler de yılmazlar, korkmazlar, sinmezler ve geri adım atmazlar. Terörle, baskıyla, şiddetle, bizi terbiye etmeye çalışanlar bilsinler ki devletimizin ve milletimizin birliğinin ve beraberliğinin gereğini yerine getirmekten bir an olsun geri durmayacağız, vazgeçmeyeceğiz. Bu ülkede Ezan-ı Muhammedi'yi ve ay yıldızlı bayrağımızı, bu ülkenin özgürlüğü va bağımsızlığının simgesi olmaktan alıkoymaya çalışanlara karşı da bedel ne olacaksa bu bedeli ödemeye de canımızla, kanımızla, başımızla hazır olduğumuzu buradan bir kez daha beyan edeceğiz."

KÜRT SORUNU YOKTUR


Türkiye'nin sınırlarının da taciz edildiğine dikkati çeken Soylu, "Sınırlarımızı taciz etmeye çalışanlara karşı bu ister DEAŞ terör örgütü olsun, ister PKK olsun, ister PYD, ister HPG olsun kim olursa olsun, bu ülkenin huzurunu, sükununu, birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara karşı müsamaha göstermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Soylu, şöyle devam etti: "Bu ülkede Kürt sorunu yoktur, PKK sorunu ve bu ülkeyi bölmek isteyenler sorunu vardır. Onlara da buradan sesleniyorum. Bilsinler ki bu ülkede tek bir çakıl taşından bile vazgeçmeyeceğiz ve bu ülkenin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini tek bir can dahi kalsa kimseye ama kimseye bozdurmayacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap