SON DAKİKA



Haber > Gündem > Birileri dedikodu yapsın, biz işimize bakacağız.

Birileri dedikodu yapsın, biz işimize bakacağız.

20 Nisan 2019 Cumartesi - 11:24




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da açıklamalarda bulundu.





MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:
 
Demokrasinin kökleşmesi, kurumsallaşması yerel yönetimler sayesinde gerçekleştirilmektedir. İnsanımızla doğrudan temasın ilk yüzü yerel yönetimlerdir.
 
Birileri dedikodu yapsın, biz işimize bakacağız. 



 
Makam tutkusuna kapılıp kişilik ölçülerinden kopmayacağız.
 
Biz bir söylüyorsak bin düşüneceğiz. Hukuk çizgisinden asla savrulmayacağız.
 



31 Mart seçimlerinde Türk milleti  MHP'ye çok değerli bir destek vermiştir. Bu desteği heba ve heder edemeyiz.  Milletin güvenini sarsamayız. Hayal kırıklığına uğratamayız. MHP tuzakları boza  boza bugünlere gelmiştir. MHP engelleri aşa aşa, manşetleri yene yene, adeta  düştüğü yerden dev gibi doğrularak müstesna bir başarıya imza atmıştır. Bu  başarının altında hepinizin payı vardır
 
Dünümüz temiz yarınımız emindir. Buna layık olmak boynumuzun borcudur. Belediye haksız kazanç kapısı değildir. Belediye, partizanlık, yağcılık, beleşçilik, bencillik, 5 yıllık saltanat hiç değildir. Geçmişte bu yoldan sapanlar yok olup gitmişlerdir.
 
Adana Kozan’da hakkımız yenmiştir. Ağrı’da hakkımız gasp edilmiştir. İstanbulMaltepe’de önümüz kesilmiştir. 



 
1389 belediyenin 987'si Cumhur İttifakı'nın siyasi sorumluluğuna teslim edilmiştir. Belediyelerin yüzde 72'si Cumhur İttifakı'na teslim edilmiştir. Samanlıkta iğne arayanlar, karanlıktan aydınlığa taş fırlatanlar bu gerçeği örtemezler, hakikatin ışığını perdeleyemezler.
 
Belediye sayısını oransal olarak en fazla arttıran parti MHP'dir. Attığımız ok menziline ulaşmıştır. Kara kampanya faillerinin ne servis ettiğine aldırmıyoruz biz millet ve tarih ne diyor ona bakıyoruz.
 



Cumhur İttifakı 31 Mart'tan zaferden çıkmıştır. 31 Mart'ta sağduyu açık ara öne geçmiştir. Cumhur İttifakı'nın tüm adaylarını tebrik ediyorum.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap