SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan söz verdi

Başbakan söz verdi

28 Kasım 2015 Cumartesi - 15:33




Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır'da yaşanan saldırı sonucu Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi ve bir polisin şehit ilgili yaptığı açıkla





Davutoğlu'nun açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Taziyelerimizi ilettim Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu ile görüştüm olayı değerlendirdik ve taziyelerimi ilettim. Sayın Tahir Elçi bir tarihi miras olan Dört Ayaklı Minarenin zar görmesi üzerine açıklama yaparken aynı olay esnasında teröristler bir araç içerisinden ateş açıyorlar ve Tahir Elçi olay esnasında hayatını kaybetti. Bu olay mutlak surette aydınlatılacaktır. İki ihtimal söz konusu Elçi'ye yönelik iki suikast olmuş olabilir bu kesinlikle aydınlatılacaktır. İkinci ihtimal ise teröristlerin saldırı sonucu polisin açtığı ateş ve teröristlerin açtığı ateş arasında kalması sonucu ölmesi. Balistik inceleme ile ortaya çıkacaktır. Konu en açık şekilde paylaşılacaktır. Görüşler ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının canı malı kutsaldır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap