SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli; "Zillet ittifakı kaostur, kargaşadır"

Bahçeli; "Zillet ittifakı kaostur, kargaşadır"

23 Mart 2019 Cumartesi - 15:13




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi başladı.





Cumhur İttifaki İzmir'den sonra ikinci büyük mitingini Ankara'da yapıyor.

AKM Hipodrom'da düzenlenen Büyük Ankara Mitingi'ne katılmak için çok sayıda vatandaş, sabah saatlerinden itibaren alanı doldurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte kürsüye çıkarak seçmeni selamladı.




"31 MART UÇURUMDAN ÖNCE SON ÇIKIŞ"

Mitingde şu sıralar MHP lideri Devlet Bahçeli konuşma yapıyor:




"Bugün Ankara bir başka güzel, bir başka görkemli. Mahalli idareler seçimlerinde 8 gün kala Cumhur İttifakı olarak başkentimizin huzurundayız. İkinci ortak mitingimize milli bir heyecanla katılan her vatandaşıma şükranlarımı sunuyor, hepinize hoşgeldiniz diyorum. Ankara'nın özlemleri vardır, gelecek hayalleri vardır. 31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önce son çıkıştır. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz. Sadece belediye mecli üyesi köy ve mahalle muhtarı belirlemeyeceğiz. Milli bekamızın teyidini yapacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kökleşmesine güçlü bir destek vereceğiz. Ya beka diyeceğiz ya bela."

Zillet ittifakı kaostur, kargaşadır. Ankara zilleti reddetti. İnancım odur ki Ankara yine başaracak yine tarih yazacaktır. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki'dir. MHP bütün mensuplarıyla bütün teşkilatlarıyla Sayın Özhaseki'nin arkadasında ve destekçisidir. Ankara'nın tüm ilçelerinde Cumhur İttifakı'nın adayları için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceğiz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap