SON DAKİKA



Haber > Gündem > Avusturya vizesinde teknik sorun

Avusturya vizesinde teknik sorun

21 Ekim 2017 Cumartesi - 10:14




Sosyal medyada dolaşan “ABD gibi Macaristan, Portekiz, Norveç, Slovenya, Avusturya, İtalya, Hollanda ve Fransa’nın Türkiye’den vize başvurularını askı





Bir tur şirketi görevlisinin yanlış anlama sonucu yaydığı bu bilginin doğru olmadığı ortaya çıktı. Dışişleri kaynakları “Temas edilen Ankara’daki AB Delegasyonu, Macaristan, Portekiz, Norveç, Slovenya, İtalya, Hollanda ve Fransa büyükelçilikleri mesajın içeriğini kesin surette reddetmişler, ülkemizdeki vize başvurularının olağan prosedür kapsamında sorunsuz olarak sürdürüldüğünü vurgulamışlardır” bilgisini paylaştı. Avusturya Büyükelçiliği’nde vize başvuruları bölümünün kapısına asılan Türkçe ve Almanca notta, “Vize müracaatında bulunabilirsiniz, ancak ‘teknik sorunlardan dolayı’ vize müracaatınızın sonuçlanması uzayacaktır. Vize başvurunuzun zamanında sonuçlanma garantisini verememekteyiz. Teknik sorunun kaldırılması için yoğun çalışmalar başlatılmıştır” denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap