SON DAKİKA



Haber > Gündem > ANKARA

ANKARA

15 Mart 2016 Salı - 09:35








Karanlık bir Ankara akşamı daha! 13 Mart 2016 Pazar günü, Ankara Kızılay'da meydana gelen menfur saldırı, milletimizi bir kere daha derinden sarsmış, çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına neden olmuştur.

Yaklaşık bir ay önce 17 Şubat 2016 günü de, yakın bir noktada, aynı tipte bir saldırı gerçekleştirilmişti. Türkiye'ye ve Milli bütünlüğe yönelik bu planlı saldırıların perde önünde ve gerisindeki tüm faillerini lanetliyor, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hain ve kalleş katiller; Allahın laneti ve kahrı üzerinize olsun... Şanlı tarihimizde böylesi karanlık anlar, hainlikler ve kalleşlikler daima olmuştur. Ancak her defasında destanlar yazan bu millet, bu kalleşliklere hiçbir zaman boyun eğmemiş, eğdirilememiştir. Acımız büyük. Ancak nefretimiz daha da büyük olacaktır. Bize bu acıyı yaşatanlardan devletimiz ve milletimiz karşılığını misliyle alacaktır. Bu kudretli milletin sinesinde patlatılan bombalar, yaralarımızı ve acılarımızı daha da kanatacaktır belki ama, birlik ve beraberliğimizi de o ölçüde perçinleyecektir. Patlayan her bombada yara aldığını düşündüğünüz, acı verdiğinizi sandığınız bu millet, öyle bir şekilde sizi kanlarınızda boğacaktır ki, ne olduğunuzu anlayamayacaksınız. Devletin ve milletin her kurumuna sızan, ülkenin her yerine yerleştiklerini sanan hainler! Zannetmeyin ki fark edilmiyorsunuz.

Gün artık hesap sorma günü. Bu devlet sapla samanı ayırmasını iyi bilir. Tek tek hesabınız görülecektir. Dünya var oldukça var olacak bu Millet; Türk’üyle ve tüm etnik unsurlarıyla gün gelecek karşınıza dikilecek. Geçmişte olduğu gibi. Çanakkale’de, Şanlıurfa’da, Gaziantep’te, Kahramanmaraş’ta olduğu gibi...

Çaresizlik içinde son çırpınışlarınız olan bu hain eylemlerinizle bir yere varamayacaksınız. Bugün tek tek, yarın hepiniz yok olacaksınız. Hem siz hem de size yardım eden, destek verenler sözüm size; bu milletin sabrını çok zorladınız artık. Sonuçlarına katlanacaksınız...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap