SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP’li vekilin yeğeni: Altımdaki arabadan Türkiye’de yok

AKP’li vekilin yeğeni: Altımdaki arabadan Türkiye’de yok

01 Temmuz 2022 Cuma - 12:19




AKP milletvekili Rizgin Birlik’in yeğeni olduğunu söyleyen bir kişi “Türkiye’de yaşanmaz’ diyerek 10 yıldır Almanya’da yaşadığını ifade etti.





Sokak röportajlarında AK Parti’nin vatandaşı getirdiği durum ortaya koyulmaya devam ederken bu sefer sitem eden AKP’li bir milletvekilinin yeğeni çıktı.

AKP Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik’in yeğeni olduğunu belirten bir kişi 10 yıldır Almanya’da yaşadığını belirterek Türkiye ile Almanya’nın ekonomik durumunu kıyasladı.

“AK PARTİ YÜZÜNDEN BU HALDESİNİZ”

Altındaki arabanın henüz Türkiye’de olmadığını ve şuan kullandığı telefonu birkaç günlük çalışmayla aldığını söyleyen şahıs “Euro olmuş 18 TL Almanya sizin nerenizi kıskanacak. Kaldırın o adamı koltuktan Türkiye eski haline geri dönecek. Bak Şuanda benim dayım AKP’li milletvekili Rizgin Birlik ama ben ona destek vermiyorum. Her gün zam her gün zam. Millet AK Parti yüzünden bu hale geldi. Orda 1 ay çalış 52 bin TL kazan. Şimdi saat 8’den akşam 11’e kadar çalışan ve 4.250 TL maaş alan amcaoğlumun işlemlerini başlatacağım götüreceğim” diye konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap