SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP’de Cahit Özkan’ın ipini çeken ismi Cemal Enginyurt açıkladı!

AKP’de Cahit Özkan’ın ipini çeken ismi Cemal Enginyurt açıkladı!

20 Mayıs 2022 Cuma - 12:34




Milletvekili Cemal Enginyurt, AKP’de görevden alınan Cahit Özkan’ın görevden alınmasıyla ilgili suçlunun AKP sözcüsü Ömer Çelik olduğunu öne sürdü.





Milletvekili Cemal Enginyurt AKP’de yaşanan Cahit Özkan kriziyle ilgili oldukça dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Enginyurt Özkan’ı hedef gösteren ismin Ömer Çelik olduğunu işaret etti.

Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili “BAE teslim oldu” sözleriyle AKP’de gündem olan Cahit Özkan’a parti sözcüsü Ömer Çelik “Özkan’ın görüşlerinin partinin fikirlerini yansıtmıyor” şeklinde karşılık vermişti. Bu açıklamanın ardından AKP Grup Başkanvekiliği Cahit Özkan’a görevinden alındı.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Ömer Çelik'le fotoğraf paylaşıp “Sıkı dostlar arasına kimse giremez” notunu eklemişti

“ARANIZA ÖMER ÇELİK GİRDİ”

Bu gelişme üzerine Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt Twitter’dan “Cahitciğim!"Cahit Özkan'ın fikirleri partimizi bağlamaz"diyen,aranıza girenler değil fotodaki Ömer Çelik'dir. Suçlu arama alışkanlığı, eski cemaatinden miras mı kaldı?” diye yazdı.


Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap