SON DAKİKA



Haber > Gündem > A little big Semih...

A little big Semih...

28 Mart 2015 Cumartesi - 10:01








Siyasetten spora, sokaktan eve, hamamdan okula kadar her alanda aşırı sıcak günleri yaşarken rüzgara ihtiyaç duydurtmadan sahneden serinletti bizi "A Little Big Man (Küçük Dev Adam)", daha doğrusu Küçük Dev Semih. İtalyanların Pavorotti'sine inat sahneye dikilen, minikliği de bildiğimiz için yapısı ve sesiyle dev gibi görüp, hayrete düştüğümüz Semih Öksüz, KTÜ Osman Turan Merkezi'nde Soprano Gamze Üçüncü ile birlikte, "bir günün değil, bin günün yorgunluğunu üzerimizden olmasa bile ruhumuzdan aldı" dersem inanın. Meslektaşım ve çalışma arkadaşım, spor basınının önde gelen isimlerinden İhsan Öksüz-Asiye çiftinin iki ve son numası olan Semih elimizde büyürken sahne arkadaşı Gamze Üçüncü'nün söylediği "Uyusun da büyüsün ninni"leri mırıldandığımız çocuk idi.

Ne zamanki konservatuar eğitimi için Eskişehir'e giderek, gözümüzden ıraklaştı, her bakımdan büyüdükçe büyüdü. Ve en muhteşemi de sesi ve yorumuyla. Belki de onun içindir 1970'li yılların yapımı olan ve Dustin Hoffman ile Faye Dunaway'in başrollerinde yer aldığı unutulmaz "Küçük Dev Adam" filmini hatırlatarak, sahnede bize "Dev gibi" gözükmesi. Çünkü O bizim için her zaman Küçük Semih idi. KTÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Alper Akyol'un piyanosu eşliğinde muhteşem bir şan konseri ile içimize su serperek ruhumuzdan uzanarak vücudumuzu da serinleten Semih ile Gamze'ye ne kadar teşekkür, onları büyütenler ile yetiştirenleri en az o kadar tebrik etsek az gelir.

ADALETİN İÇİN DUA...

Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi, ölümünün 6'ncı yıldönümünde mezarı başında dua ediyor: -"Adaletin, kişiye, duruma ve zamana göre ayarlanmadığı, bir Türkiye nasip et yarabbi.." Amiiinnnn!..

DOMUZ GRİBİNİN EN BÜYÜK TEHLİKESİ!..


Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) Genel Başkanı Psikoterapist Cem Keçe; "Domuz gribi ilaçları erken boşalmaya yol açabiliyor" demiş. Buna ne denir? "Koyun can derdinde, kasap ise et" dersek!.. Yine de, "olabilir" diyerek Sayın Keçe'nin açıklamalarından bir bölümü paylaşalım: -"Özellikle domuz gribi ilaçlarının içinde yer alan antihistaminikler ve dekonjestanlar erken boşalmaya sebep verebiliyor. Yani grip hastalığında hapşırma kontrolsüz olur, hapşıran ve grip ilacı kullanan bir erkek de yatakta kontrolsüz hapşırabilir yani erken boşalabilir. Buna neden olan çoğu zaman grip hastalığı değildir, grip için kullanılan ilaçlardır. Ayrıca, seksten keyif almak için sağlıklı bir beden ve huzurlu bir ortam gereklidir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap