SON DAKİKA



Haber > Gündem > 7 milyonluk uyuşturucu operasyonu

7 milyonluk uyuşturucu operasyonu

25 Eylül 2016 Pazar - 15:29




Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri 7 milyon TL olan 714 kilo 890 gram toz esrar ele geçirildi.





Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Genç ilçesi Yeniyazı köyü ve Diyarbakır'ın Lice ilçesi sınır hattında narkotik madde tespit köpeklerinin katılımıyla arama tarama faaliyeti gerçekleştirildiği belirtildi. Çalışmada, toprağa gömülü halde ve ağaç dallarıyla üzerleri örtülerek gizlenmiş piyasa değeri 7 milyon TL olan 714 kilo 890 gram toz esrar maddesi ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, "Genç Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen toz esrar maddesine el konularak 1 şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Güvenlik güçlerince ele geçirilen uyuşturucu madde ile terörün en önemli finans kaynağına ağır darbe vurulmuştur. Bingöl il jandarma komutanlığınca ilimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçlarıyla mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap