SON DAKİKA



Haber > Gündem > 14 ayrı suçtan aranan 'Hayalet' yakalandı

14 ayrı suçtan aranan 'Hayalet' yakalandı

20 Mart 2019 Çarşamba - 10:46




Ankara'da 8 yıldan bu yana aranan "hayalet" lakaplı suç örgütü lideri İ.B, polisin kurduğu özel ekip sayesinde yakayı ele verdi.





Suç örgütü kurmak ve yönetmek, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kasten öldürme suçlarıyla yargılanacak suçlu, kağıt toplayıcı kılığında geziyordu.

Değişik marka ve model araçlar da kullanan zanlının, genellikle geceleri dışarı çıkıp bu yöntemlerle 8 yıldır firari olarak saklandığı tespit edildi.

KENDİSİNE 'HAYALET' DİYOR

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 14 ayrı suçtan aranan "hayalet" lakaplı İ.B'nin peşine düştü.


8 YIL SONRA BULUNDU

Kurduğu özel ekiple 8 yıldır aranan "hayalet"in izini süren ekipler İ.B'nin yakalanmamak için farklı yöntemlere başvurduğunu belirledi.

KAĞIT TOPLAYICISI GİBİ GEZİYORDU

Özel ekibin yaptığı çalışmalar sonucu kağıt toplayıcısı kılığına girdiği belirlenen İ.B'nin değişik marka ve model araçlar kullandığı, genellikle geceleri dışarı çıktığı ve bu yöntemlerle 8 yıldır firari olarak saklandığı belirlendi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap