SON DAKİKA


Foto Galeri > Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

26 Nisan 2022 Salı - 15:13

Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

1 / 7 Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Kadir Geceniz kutlu olsun

2 / 7 Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

*Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz mubarek olsun.

3 / 7 Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

*Kadir geceniz mübarek olsun! Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Hayırlı Kandiller..! *Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi'nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir gecesiniz mübarek olsun!

4 / 7 Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

*Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun! *Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

5 / 7 Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

*Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun.... *Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. *Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar? HADİS'İ ŞERİF?

6 / 7 Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi 2022 yılında 27 Nisan Çarşamba gecesi yani yarın idrak edilecek. Kadir Gecesi bol bol dua ve namazla geçirilmelidir. Bu gecede Kadir Suresi ile 12 rekatlık tesbih namazı kılınması öneriliyor. Kadir Gecesi'nde dostlarınızı ve ailenizi de unutmayın. Kadir Gecesi mesajlarını resimli olarak cep telefonunuzdan kısa ve öz güzel sözlerle atabilirsiniz. Kadir Gecenizi internethaber.com olarak biz de kutluyoruz. İşte sizler için hazırladığımız resimli Kadir Gecesi mesajları ve güzel sözleri.

7 / 7 Kadir Gecesi mesajları 2022 resimli kısa ve öz Kadir Gecesi kutlama sözleri

Yarın bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi idrak edilecek. Meleklerin yer yüzüne indiği, cennet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu Kadir Gecesi'ne özel en güzel resimli kısa 2022 Kadir Gecesi mesajları, kısa ve öz Kadir Gecesi tebrik ve kutlama sözleri sayfamızda. İşte Facebook ve instagram'da paylaşacağınız Kadir gecesi sözleri





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap