SON DAKİKA


Foto Galeri > Arkadaşlarıyla New York'a gitti

Arkadaşlarıyla New York'a gitti

30 Ekim 2021 Cumartesi - 13:09

Meslektaşı Hande Erçel ve bir grup arkadaşıyla birlikte soluğu New York'ta alan oyuncu Bensu Soral, yeni pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Soral'a, çok sayıda beğeni geldi.

1 / 9 Arkadaşlarıyla New York'a gitti

Son dönemde 2018 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Hakan Baş ile yaşadıkları krizle gündeme gelen oyuncu Bensu Soral, yaşadığı stresli günleri geride bırakmak için aralarında Hande Erçel'in de olduğu bir grup arkadaşıyla New York'a gitti.

2 / 9 Arkadaşlarıyla New York'a gitti

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden olan Soral, yeni pozlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

3 / 9 Arkadaşlarıyla New York'a gitti

EMOJİLERLE BİRLİKTE YAYINLADI

Instagram'da 4.4 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, fotoğraflarını gökkuşağı ve kalp emojileriyle birlikte yayınladı.

4 / 9 Arkadaşlarıyla New York'a gitti

5 / 9 Arkadaşlarıyla New York'a gitti

NE OLMUŞTU?

Kısa süre öncesine kadar mutlulukları ile herkesi imrendiren Bensu Soral ile kendisinden sekiz yaş büyük olan eşi Hakan Baş arasında çocuk krizi patlak verdiği iddia edilmişti.

6 / 9 Arkadaşlarıyla New York'a gitti

Hakan Baş'ın sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile eğlenirken görülmesi üzerine ünlü çiftin ayrılacakları yönünde haberler yapılmıştı. Sonrasında ise Bensu Soral'ın ise eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile bir binanın çatısında çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

7 / 9 Arkadaşlarıyla New York'a gitti

"EVLİLİĞİMİZLE İLGİLİ HASSAS BİR SÜREÇTEYİZ"

Bunun ardından çift, ortak bir açıklama paylaşarak çıkan haberleri yalanlamışlardı. İki ismin de sosyal medyada yayınladıkları açıklamada, "Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var" ifadeleri yer almıştı.

8 / 9 Arkadaşlarıyla New York'a gitti

Ardından ikilinin krizi atlatamayıp tek celsede boşandığı iddia edilmiş, ancak Soral boşanma haberlerinin asılsız olduğunu belirterek, "Evliliğimizi kurtarmak için çabalıyoruz" demişti.

9 / 9 Arkadaşlarıyla New York'a gitti

"BENSU NE DERSE O"

Edis konserinde görüntülenen Hakan Baş ise, kötü günlerden geçtiklerini ve her evlilikte böyle şeyler yaşanabileceğini söylemiş, "Süreç şu an olumlu mu, yoksa olumsuz mu ilerliyor?" sorusuna ise, "Bensu ne derse o" cevabını vermişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap