SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Kripto para piyasasına doping etkisi yaratacak gelişme!

Kripto para piyasasına doping etkisi yaratacak gelişme!

23 Haziran 2022 Perşembe - 15:18




Facebook, Instagram, WhatsApp şirketlerini Meta çatı şirketi altında birleştiren Mark Zuckerberg şimdi de kripto para piyasalarını sarsacak bir adım atmaya hazırlanıyor.





Yatırımlarını Metaverse evrenlerine yönelten Mark Zuckerberg, Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi şirketlerini Meta çatısı altında toplamıştı. Yatırımlarını meta evren üretimine odaklayan Zuckerberg'ın yeni hamlesi ise kripto paralarını sallayacak nitelikte.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg geçen gün yaptığı açıklamada, şirketin insanların dijital varlıklarını, kimliklerini ve ödemelerini yönetmelerine olanak tanıyacak dijital bir cüzdan üzerinde çalıştığını açıkladı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

shiftdelete.net'ten Gökberk Baycan'ın haberine göre Meta, bu adımı ile metaverse evreni konusunda ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

"Bugün Facebook Pay’i Meta Pay olarak değiştirerek ilk adımı atıyoruz" diyen Zuckerberg, şunları ifade etti:


"Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger ve Facebook Pay’i kullanabileceğiniz herhangi bir yerde alışveriş yapmanın, para göndermenin ve bağış yapmanın en kolay yolu olmayı sürdürecek.

Ancak mevcut özelliklerin ötesinde, yeni bir şey üzerinde çalışıyoruz: kimliğinizi, neye sahip olduğunuzu ve nasıl ödeme yaptığınızı güvenli bir şekilde yönetmenize olanak tanıyan meta veri deposu için bir cüzdan."

"İÇERİK ÜRETİCİLER İÇİN AVANTAJLAR SAĞLAYACAK"

Yeni dijital cüzdanının içerik oluşturucular için çeşitli avantajlar yaratacağını belirten Zuckerberg, "Dijital ürünlerinizi ne kadar çok yerde kolayca kullanabilirseniz, onlara o kadar çok değer kazandırırsınız" şeklinde konuştu.

Zuckerberg, daha önce yaptığı bir açıklamada metaverse evreninde 1 milyar kişiye ulaşmayı hedeflediğini açıklamıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap