SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bakan Nebati'den vergi desteği açıklaması: 100 milyar liraya ulaşacak

Bakan Nebati'den vergi desteği açıklaması: 100 milyar liraya ulaşacak

12 Ağustos 2022 Cuma - 14:01




Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, teşvik belgeli yatırımlar kapsamında yatırımcılara 2022 yılı içerisinde toplamda yaklaşık 100 milyar lira vergi teşviki sağlayacaklarını belirtti.





Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabı Twitter üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati "Dünya ekonomisinde durgunluk ve küçülme risklerinin tartışıldığı bir dönemde, biz her koşulda milletimizin menfaatlerini önceleyen Türkiye Ekonomi Modelimizle yatırımı, üretimi, ihracat ve istihdamı artırıcı desteklerimizi kesintisiz bir şekilde sağlamaya devam ediyoruz" dedi.

100 MİLYAR LİRALIK VERGİ TEŞVİKİ

Nebati "Bu yıl sonuna kadar Yatırım Teşvik Belgeli yatırımcılarımıza toplamda yaklaşık 100 milyar lira vergi teşviki sağlamış olacağız" ifadesini kullandı.

Bakan Nebati "Başta enerji olmak üzere küresel Emtia fiyatlarındaki keskin artışlara rağmen cari dengemizde düzelmeye katkı sağlayacak tüm üreticilerimizin yanındayız" değerlendirmesini yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap