SON DAKİKA



Haber > Eğitim > MEB'ten öğretmen, öğrenci ve velilere yaz tatili müjdesi!

MEB'ten öğretmen, öğrenci ve velilere yaz tatili müjdesi!

18 Mayıs 2022 Çarşamba - 11:57




Milli Eğitimin Bakanı Mahmut Özer duyurdu; 2. sınıf ile 12. sınıflar için merakla beklenen karar verildi.





Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmenler için 3 aylık yaz tatiline kısa bir süre kala Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den 2. ve 12. sınıfları kapsayacak yeni karar duyuruldu.

"Biz artık sadece akademik eğitim öğretim yılına değil 12 aya bakacağız" diyen Milli Eğitim Bakanı Mahmu tÖzer, "İlk kez bu yaz itibariyle BİLSEM'lerde, sadece BİLSEM'lere seçilmiş öğrencilere değil, tüm öğrencilerimize yaz okulu açacağız" ifadelerini kullandı.

Yani 2 ile 12. sınıfların hepsi artık yaz okuluna da başlayacak. Öğrencilerin çoğu kesimi bu karara sevinmiş oldu. Kararı pek hoş bulmayan kesim de var. Ancak Mahmut Özer yaz okulu kararında çok net. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıklamalarından sonra milyonlarca öğrenci yaz okulunun zorunlu olup olmadığını aramasını yaparak cevap arıyor. Ancak bu konuyla ilgili daha da detaylı açıklamalar Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yapacağı yeni açıklamada belli olacak. 

Ancak son açıklamalarından yola çıkarak bir cevap verilmesi gerekirse Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer eğitim öğretim yılını artık 12 ay olarak düşündüğünü belirttiğinden dolayı yaz okulunun zorunlu olması bekleniyor. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap