SON DAKİKA



Haber > Dünya > Rusya indirimi kabul etti

Rusya indirimi kabul etti

31 Temmuz 2015 Cuma - 15:02




Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak, Moskova’nın doğal gaz fiyatında Türkiye’ye yüzde 10.25 yapmayı kabul ettiğini söyledi.





Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak, Türkiye ile Türk Akımı doğal gaz boru hattı projesi hakkındaki görüşmelerin sürdüğünü ve Moskova’nın doğal gaz fiyatında Türkiye’ye yüzde 10.25 yapmayı kabul ettiğini söyledi.Bakan Novak açıklamasında, kendi bilgilerine göre Rusya’nın indirim yapmayı kabul etmesine karşılık Rusya’nın doğal gaz şirketi Gazprom ile BOTAŞ arasındaki indirim anlaşmasının henüz imzalanmadığını açıkladı.

PUTİN VE ERDOĞAN SONBAHARDA BİR ARAYA GELECEK

Bu arada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin sonbaharda bir araya gelerek Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesini görüşecek.İki liderin yapacağı görüşmeye dair açıklama Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov tarafından yapıldı.Reuters'ta dün yer alan haberde, Rusya'nın Ukrayna'yı by pass ederek Avrupa'ya Türkiye üzerinden doğalgaz taşımak için planladığı Türk Akımı hakkındaki görüşmelerin dondurulduğu yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap