SON DAKİKA



Haber > Dünya > Havai fişekle şaka faciayla bitti

Havai fişekle şaka faciayla bitti

06 Temmuz 2015 Pazartesi - 09:41




ABD'de kafasını havai fişek rampası yapan genç adam, feci şekilde can verdi.





Amerika'nın Maine eyaletinin Calais kentinde 22 yaşındaki Devon Staples isimli genç geçtiğimiz cumartesi gecesi 4 temmuz Bağımsızlık Günü kutlamaları için bir grup arkadaşıyla bir araya geldi.

KAFASI PATLADI!

Arkadaşlarından birinin evinin arka bahçesinde verilen partide içkiyi fazla kaçıran talihsiz genç, kafasının üzerine koyduğu havai fişeği iddiaya göre "kazara" ateşledi. Havai fişek borusunun aniden alev almasıyla birlikte kafası patlayan genç adam olay yerinde can verdi.

KARDEŞİ, YAŞANAN DEHŞETE TANIK OLDU

Talihsiz gencin kardeşi Cody Staples, yaşanan kazaya anbean tanık oldu. Bir gazeteye verdiği demeçte; "Anormal bir kazaydı, Devon'un elindeki çakmak bir anda kazayla patladı. O böyle aptalca şeyler yapacak biri değil, milleti güldürmek için bu tarz hareketlere yeltenmez aksine kaçınırdı." dedi.


HAVAİ FİŞEK HER SENE CAN ALIYOR

Amerika'da Bağımsızlık Günü kutlamalarında kullanılan havai fişekler sebebiyle her sene insanlar yaralanıyor ya da hayatını kaybediyor. Bu sene de Friendship, Jefferson, Lebanon ve Woodstock'ta havai fişek kazalarına bağlı yanmalar ve göz yaralanmaları kayıtlara geçti. Amerika Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu rakamlarına göre 2014 yılında havai fişek kazaları sebebiyle 11 insan hayatını kaybetti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap