SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > YANLIŞ BİLGİ GETİRMEZ

YANLIŞ BİLGİ GETİRMEZ

24 Mayıs 2018 Perşembe - 10:12








YANLIŞ BİLGİ GETİRMEZ

Dün spor servisimizin telefonları susmadı. Kuzumuzun ortaya koyduğu iddialar belli ki kamuoyunda karşılık buldu. Telefon ile arayanlar, kınalı kuzumuzun  anlattıklarını tehit ettirmek istediler. Arayanların hepsine, kınalı kuzumuz yalan yanlış bilgi getirmez. ‘O mutlaka aldığı bilgileri derinden ve işin tam göbeğinden almıştır’ dedik. Evet kınalı kuzumuz ne derse o diyoruz. Dolayısıyla kınalı kuzumuza teşekkür ediyoruz. Sizden isteğimiz, kuzumuzu takip etmenizdir.

RAHATSIZLIKMI YARATTI?
İyi Trabzonsporlu olan bir dostumuz ziyaretimize geldi. Trabzonspor’da yaşananları öğrenmek için bizlere bir kaç soru yöneltti. Dostumuzun sorduğu her soruya cevap verdik. Verdiğimiz cevaplarla tatmin olmamış olacak ki, şöyle bir yorum getirdi bizlere. “Bakıyorum çarşaf çarşaf bir şeyler yazılmaya çalışılıyor. Efendim yöneticiler kendi mal varlıklarını ipotek ettirmişler de, kredi kullanmışlar, falan filan. Allaha aşkına Trabzonspor’da ilk kez mi  mal varlıklarını yöneticiler ipotek ettiriyorlar. Sonra o kadar büyütülecek iş mi? Ne yani bu konuyu ikide bir temcit pilavı gibi insanların önüne getiriyorlar.” Dostumuzun değindiği konuya bakarmısınız? Demek ki anlattığı konu sürekli gündeme getiriliyor ki, dostumuz bu konuda rahatsızlığını dile getirdi.

BİR AN ÖNCE KARAR VERİLMELİ
Teknik adam tercihinde Trabzonspor’un işi oldukça zor. Kimin ismi gündeme geliyorsa, mutlaka ona tepki ve eleştirinin en alası yapılıyor. Durum tam aşağıya tükür sakal yukarı tükür bıyık misaline dönmüş. Yerlinin yerlisi deniyor, tepki. Hadi yerli olsun söyleniyor eleştirinin en alası. Yabancı olsun fikri ortaya atılıyor, ‘yerli dururken ne alaka yabancı’ diye feryat ediliyor. Yönetim kurulu ne yapıp edip, bu işi en kısa sürede bitirmelidir. Yoksa uzadıkça işin hem cılkı çıkıyor, hem de o isim yıpranıyor. Hadi verin kararınızı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap