SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > SİZİN SELFİENİZİ SEVSİNLER!

SİZİN SELFİENİZİ SEVSİNLER!

27 Nisan 2018 Cuma - 10:00








SİZİN SELFİENİZİ SEVSİNLER!

"Görmemişin uşağı oldu, çekti bacağını ayırdı" derler ya... Trabzonspor'da da yaşanan durum aynen bizim uşak gibi! Yahu her gün selfie çekip sosyal medyada paylaşmanın alemi nedir? İşte biz buradayız mesajı vermek nasıl yorumlanır? Anladık, Trabzonspor'da yöneticisiniz. Anladık, ama onun ama bunun teveccühü ile yönetim kuruluna girdiniz. Anladık, hayalinizde bile buluşamayacağınız renklerle buluştunuz. Anladık, rüyanızda yönetici olduğunuzu görseniz, hayırdır dersiniz. Amma şunu anlamadık, bulunduğunuz konumu taşıyamamanızı. Sanki Trabzonspor'da her şey güllük gülistanlık gibi, bir de afra tafra, hava cıva içerisinde poz veriyorsunuz. Ayıp ayıp! Hem de çok...

FEDA YAPILMALIYDI

Trabzonspor yardım kampanyası başlattı. Ve ardından bağışlar yapılmaya başlandı. Ne kadar bağış toplanır bilemeyiz. Ancak şunu da söylemeden edemeyiz: Trabzonspor'un zor bir süreçten geçtiğini hepimiz biliyoruz. Ekonomik anlamda adım atacak hali kalmadığı da herkes tarafından bilinmekte. Bu iş feda adı altında yapılsa daha iyi olmaz mıydı? Bu iş Beşiktaş'ın yaptığı gibi kotarılsa şık ve etik olmaz mıydı? Bize göre Trabzonspor böyle bir durumla karşı karşı bırakılmamalıydı. Sonra üç beş milyon bağış toplansa ne olur ki? Ardı ardına iki maç kazanılsaydı Trabzonspor'un alacak olduğu para toplanacak, bağıştan belki de katbekat daha fazla olacaktı. O zaman fatura maçı almayanlara kesilmelidir.

VERİLDİ DE NE OLDU?

Geçen hafta Akyazı Stadı'nda yapılan kahvaltının yankıları ve yansımaları şimdi gelmeye başladı. Trabzonspor'la ilgili olan bir dostumuz ziyaretimize geldi. Kahvaltıyla ilgili bize söyledikleri sözleri sizlere aynen aktarıyoruz: "Kahvaltı organize edildi de ne oldu? Aslında böyle şeyler camiayı daha ayrıştırır duruma getirmektedir. O kahvaltıya katılan yüzler, önceki yönetim kurullarının kendilerine yaptıkları davetlere hiçbir zaman icabet etmediler ve etmiyorlar. Buradan şu çıkmaktadır: 'Bizimkiler varsa, Trabzonspor bizim; bizimkiler görevde yoksa alın Trabzonspor sizin olsun' mantığı güdülmektedir. Kulüp ekonomik anlamda zor durum yaşarken, verilen kahvaltının parası kimin cebinden çıktı? Hadi yöneticiler karşıladı derseniz, o parayı karşılayan yöneticiler, kahvaltıya para vereceklerine kulübe katkı yapsınlar." Vallahi billahi sizi bilemeyiz ama sanki bu dostumuz kitabın ortasından konuştu. Birçok kişinin duygularına tercüman oldu.Bizim yorumumuz bize kalsın bu konuda.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap