SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Neden Tam Yetkili?

Neden Tam Yetkili?

11 Nisan 2018 Çarşamba - 11:08








NEDEN TAM YETKİLİ?

Zirve yapılmış, futbolda tek yetkili Özkan Sümer olmuş. Yani futbolla ilgili verilecek kararlarda Sümer’in imzası olacak. Bu bize biraz değil epey garip geldi.

Neden mi?

Cevabını verelim. Sonuçta Özkan Sümer de beşer şaşar. Teknik adamlık yaptığı dönemlerde, hangi transferlere imza attığını, kimlerin alınmasında ısrarcı olduğunu bilmeyenimiz mi var?

Veya ona bu görevi verenler bilmiyor mu?


Bu kadar yetkiyle donatılmasının doğru olmadığını düşünüyoruz. Ha alacağı maaş kendisine verilen yetkiyle örtbas edilecekse ona bir şey diyeceğimiz olamaz. Bir de bütün yetkiler futbolda Özkan Sümer’de ise, bu kadar kişiden oluşturulan yönetim kuruluna ne gerek var?

Sümer gibi futbolun içerisinden gelen birkaç yönetici var yönetimde, onlara haksızlık olmaz mı? Biz yine de uyarımızı yapalım, bu gitmeler iyi değil!

ŞEFFAF OLUNMALI

Şimdiden açıklanmalı. Özkan Sümer getirildiği görev karşılığında Trazonspor’dan ne alacak?

Belki ücret almadan çalışır.


Olur mu olur! Onu da kamuoyuyla paylaşın.

Üstelik görev çizgileri tam net olarak ortaya koyulmalı. Trabzonspor bundan sonra şeffaf yönetilmeli.

Göreve gelen yönetimdende bütün camia bunu bekliyor.

İnşallah diyoruz, çiçeği burnunda yönetim kurulu hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmaz.


TEPKİ GELİNCE DEMEÇ SİLİNDİ


Trabzonspor’da göreve seçilen yönetime destek veren açıklama yapan Divan Başkanı Ali Sürmen’e sansür geldi. Sürmen’in açıklamalarını önce hem kulüp resmi sitesi hem de twitter hesabından paylaşan Bordo-Mavililer ilerleyen saatlerde Trabzonspor yönetim kurulunda bulunan bazı üyelerin açıklamalardan rahatsızlık duymaları nedeniyle her yerden kaldırttı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ali Sürmen, “Eski yönetim böyle bir tasarrufta bulundu. Büyütülecek bir şey görmüyoruz. Birlik ve beraberlik için uğraştığımız bu ortamın bozulmaması için gayret gösteriyoruz” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap