SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > NEDEN AĞAOĞLU?

NEDEN AĞAOĞLU?

30 Mart 2018 Cuma - 10:28








NEDEN AĞAOĞLU?

Dün gazetemizi ziyarete eski yöneticilerden bir dostumuz geldi.

Kendisiyle hoşbeş ettikten sonra, konu bir ara Ahmet Ağaoğlu'nun başkan adaylığına geldi.

Dostumuz, Ağaoğlu'nun başkan adaylığı karşısında şok olduğunu söyledi.

Nedenini sorduk. Verdiği cevap şöyleydi:


"2003 yılında Ahmet Ağaoğlu adaydı, üstelik listesi de hazırdı, buna rağmen, genel kurula girmeden o gece Trabzon'u terk etmedi mi? Şimdi ne oldu da Ağaoğlu kurtarıcı başkan adayı olarak ortaya çıkıyor? Nasıl bir camia olduk? Yarın başka zorluklar karşısında Ağaoğlu'nun kaçmayacağını kim garanti edebilir? Ben Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlığına karşıyım."

Dostumuz bu konuda çok öfkeliydi. Kaçan adamın Trabzonspor'a kurtarıcı olarak başkan olmasını hazmedemiyordu. Durun daha bitmedi dostumuzun söyledikleri! Devam etti:

"Ahmet Ağaoğlu bu borcun altına nasıl giriyor? Diyorlar ki Bakan Berat Albayrak ekonomik durumu finanse edecek. Ya bu kadar para nereden bulunacak? O ki bakan finas edecek, isim Ahmet Ağaoğlu mu olmalıydı? Daha şimdiden kulislerde Özkan Sümer'in adı Ağaoğlu'yla anılmaya başlandı bile. Soruyorum sizlere, ne değişecek Trabzonspor'da?" Belli ki dostumuz konuyu uzatacak, mecburen sohbetimizi bu kez başka bir konuya çevirdik.

Bakalım süreç Ağaoğlu'nun başkan adaylığını nasıl bir tartışmaya getirecek?

NEREDEN NEREYE?
Trabzonspor'da Galatasaray maçının hazırlıkları sürüyor. Rıza Çalımbay, yaptığı basın toplantısında hedeflerinin Avrupa'yı yakalamak olduğunu açıkladı. Çalımbay bunu söyleyince Trabzonspor'un nereden nereye geldiğini daha iyi anlamış olduk. Eskiden sezon sonuna kadar ilk üç kovalanırdı. O olmadı, Türkiye Kupası devam ederdi. Şimdi ise hedef Avrupa'yı yakalamak oldu. Bakalım o hedef yani Avrupa yakalanabilecek mi? Biz bu oyunla, bu moral ve motivasyonla zor diyoruz da... İnşallah yanılan taraf oluruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap