SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > KUZUMUZ UÇTU MU?

KUZUMUZ UÇTU MU?

16 Mart 2018 Cuma - 08:30








Trabzonspor’da gündem o kadar hızlı akıyor ki, biz gazeteciler bile gündemi takip etmekte oldukça zorlanıyoruz.
İşte böyle durumlarda kuzumuzu göreve davet ediyoruz.
Sağ olsun o da bizi kırmadan, çağrımıza hiç vakit kaybetmeden cevap veriyor.
 Bakalım kuzumuzun çantasında bize getirdikleri neler var?
- 0ooo hoş geldin güzel kınalı kuzumuz.
- Hoş bulduk, sefa bulduk.
- Hadi bizi fazla meraklandırmadan konulara girelim.
- Bakın, hiç kıvırmadan söylüyorum, Trabzonspor’u bitirmişler, sizlere ömür diyeceğim ama biraz daha dayanalım istiyorum.
- İlahi kuzumuz, durum o kadar mı vahim?
- Ne diyorsunuz, vahimin de vahimi! Nereye el atsanız elinizde kalıyor, düşünebiliyor musunuz Burak Yılmaz’ın tesislerde özel garsonu ve aşçısı var. Herkes kafasına göre takılıyor, gücü olan ise daha farklı takılmakta.
- Güzel kuzumuz sen de bu sıralar kafayı taktın Burak Yılmaz’a.
- Allah aşkına ne yapayım? Hangi taşı kaldırsam altından Burak çıkıyor. Akhisar maçından sonra beyzademiz soyunma odasında arkadaşlarına şöyle bir konuşma yapmış: Bu kadro iyi. Haftaya da aynı kadroyla sahaya çıkacağız.
 - Yapma güzel kuzumuz, sen de tam uçtun!
- Bana inanmıyorsanız araştırın, Burak kardeşimiz Trabzonspor’a hakim, her söylediğini hayata geçiriyor. Söyleyip de yapamadığı bir şey var mı araştırın bakın.
- Vay bizim güzel kuzumuz, anlattıklarını ağzımız açık dinliyoruz.
- Ağzınızı daha iyi açın, şimdi anlatacaklarım çok daha vahim! Burak Yılmaz ile Onur’un başkan adaylarını arayıp kulüp hakkında bilgi verdiklerini öğrendim. Ben bunu duyunca ‘Artık tuz koktu’ dedim. Yahu adamlar sahayı bırakmışlar, saha dışını dizayn etmeye çalışıyorlar. Neredeyse başkan kim olacak, bunu tespit eder duruma geldiler.
 - Bu da nereden çıktı?
- Ooooo siz uyuklayın, biz işkembeden atmıyoruz. Bunlar yaşanmış olaylar. İşte size Abdülkadir olayı, defalarca anlattım, kafanızı kaldırın bakın bakalım Abdülkadir’in menajerleri kim? Menajerlik yapan Ogan Tarhan ile Ali Egesel’i bir irdeleyin. Abdülkadir’i babası güya Fatih Tekke’ye teslim etmiş, buradan söylüyorum Fatih Tekke 3-4 aydır Abdülkadir ile ilgilenmiyor. Nedeni ise bu futbolcunun forma giydikten sonra hal ve hareketlerini değiştirmesi olmuş.
- Başka bir şey var mı güzel kınalı kuzumuz? Olmaz mı? Burak Yılmaz hani sürekli söylüyor ya bazı oyunculara ben para veriyorum, diye. Bu, futbolcular arasında büyük rahatsızlık yarattı, bu konuda isyan gittikçe büyüyor. Trabzonspor ne yazık ki bu durumda.
- Sahi kuzumuz bu anlattıklarının aslı astarı var mı?
- Bütün anlattıklarımın altına imzamı atarım, eksiği vardır fazlası yoktur. Bakın dikkatinizi bir yere çekeyim. Ben bu anlattıklarımı size anlatırken, bakıyorum Rıza hoca da yaptığı açıklamalarla beni teyit ediyor, iş bu kadar karışık.
 - Neyse kuzumuz, başka serüvende buluşmak dileğiyle seni yolcu edelim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap