SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > İyi geçmiş

İyi geçmiş

11 Ocak 2018 Perşembe - 06:30








Trabzonspor kampını izleyen arkadaşlarımızla konuştuk. Kampın iyi geçtiğini söylediler bize. Hazırlık kampı çalışmaları ikinci yarıya yansırsa Trabzonspor’un ikinci yarıda esen bir takım görünümü alacağına vurgu yaptılar. Bizler de ‘İnşallah dedik’ arkadaşlarımıza. Biz de umutluyuz Trabzonspor’dan. Ve inancımız odur ki Trabzonspor zirve yarışında mutlaka olacaktır. Nitekim olmak zorundadır.

***

AĞABEY VE HOCA

Burak Yılmaz kampta genç futbolculara adeta ağabeylik ve hocalık yapıyor. Bilgi birikimini genç futbolcularla paylaşıyor. Burak Trabzonspor’a sadece sahada katkı sağlamıyor... Saha dışında da arkadaşlarına ve kulübüne önemli katkılar sağlamakta. İyi ki transfer edilmiş. Burak’ın kadroya katılmasıyla Trabzonspor’un havası oldukça değişti. Zamanla çok daha değişecektir.

***


BIRAKIN YAKALARINI

Oh be rahatladık! Yusuf ve Abdulkadir için ‘transfer olacaklar, o takım talip oldu’ gibi haberleri daha okumuyoruz. Olması da gereken buydu. Bırakın çocukların yakasını. Trabzonspor ve camia kendilerinden çok şeyler bekliyor. Bırakalım bağcıyı dövmeyi, üzüm yiyelim arkadaşlar.

***

KÜLLERİNDEN DOĞAR

Trabzon Süper Amatör Küme’de İdmanocağı bir alt lige düşmüş. Üzülecek bir durum. Ama bu her şeyin sonu değil. İdmanocağı gibi bir kulüp küllerinden yeniden doğar. O nedenle biraz sabır diyoruz.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap