SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > İhanet eder

İhanet eder

09 Kasım 2017 Perşembe - 08:11








Bize gelen duyumlar, Yusuf Yazıcı'nın gizliden gizliye satılması için piyasa arandığı yönünde. Ha bu iddia mıdır, yoksa suyu bulandırmak mıdır bilmiyoruz. Bakın, Yusuf Yazıcı bu takımın bir değeridir. Üstelik önemli bir değeridir. Yusuf bu takımın geleceğidir. Çünkü altyapıdan gelenlere örnek teşkil edecektir. Kim Yusuf Yazıcı'yı satmak istiyorsa, Trabzonspor'a en büyük ihaneti yapmış olacaktır. Bu kim olursa olsun... Aynı durum Abdulkadir için de geçerli. Biz böyle bir durumu konuşmak ve yazmak dahi istemiyoruz.

***

FUTBOLCUNUN BABASI

Çok tartışıldı. Çok eleştirildi de. Hala da eleştirilip tartışılıyor. Kimine göre Sosa futbolcu değilmiş! Kimine göre sakatmış! Kimilerine göre ailesi yüzünden Trabzonspor'da kalmak istemiyormuş. Ahan buradan yazıyoruz, iyi bir Sosa... Güçlü ve kuvvetli bir Sosa... Performansı yukarda olan bir Sosa Trabzonspor'a müthiş katkı katar. Böyle bir Sosa futbolcunun babasıdır. Zira teknik heyet hazırlıksız olduğunu beyan ediyor. Unutmayın transfer edildiğinde oynadığı iki üç maçta ortaya koyduğu performansa herkes şapka çıkarmamış mıydı? Sosa futbolcu değilmiş! Hadeyin oradan be!

***


AHI TUTAR

Ersun Yanal Fenerbahçeli olduğunu açıklamış. Sahi Yanal'dan ne bekleniyordu? Adam zaten Trabzonspor'un içerisine yerleştirilmiş ajan gibi duruyordu. İnsan neye üzülüyor biliyor musunuz? Şu adama nasıl bu kadar tahammül edilmiş? Buna nasıl inanılmış? Buna takım nasıl teslim edilmiş? Yazık ve günah! Hak etmediği parayı alırken bile adamda sıkılma, utanma hiç olmamış. Neyse Yanal'ı fakir fukaranın ve garip gurebanın ahı bir gün tutacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap