SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > HESAPLAŞMA OLUR MU?

HESAPLAŞMA OLUR MU?

05 Nisan 2018 Perşembe - 08:30








HESAPLAŞMA OLUR MU?

Vay be nereden nereye? Yıl 2002. Trabzonspor olağan kongresini yapıyor. Bir tarafta Özkan Sümer ve listesi diğer tarafta Ahmet Ağaoğlu ve ekibi. Öyle bir seçim oluyor ki, Ağaoğlu’nun listesi Sümer’in listesini delince, Ağaoğlu’yla birlikte Özkan Sümer’in listesine 6 isim giriyor. Listeye Giren isimler Ahmet Ağaoğlu, Ömer Eyüboğlu, Mehmet Öksüzoğlu, Engin Hacısalihoğlu, İbrahim Şahin ve Ahmet Çubukçu’ydu. Seçimden sonra Eyüboğlu, Sümer’e, bu işi dönüşümlü yapalım diye bir teklif getirdi.

Ancak Sümer kendisine gelen bu teklifi kabul etmez.Teklifi geçiremeyen Eyüboğlu’yla birlikte 5 kişi yönetim kuruluna istifalarını verirler. Listeyi delen altı kişiden sadece Mehmet Öksüzoğlu, Sümer ve ekibiyle devam etme kararı alır. Bunu niye yazdık? Bize gelen bilgilerde Ömer Eyüboğlu büyük bir ihtimalle Ahmet Ağaoğlu yönetiminin ağır toplarından biri olacak. Sümer de büyük ihtimalle, bir aksilik çıkmaz ise Trabzonspor’a ücretli danışmanlık yapacak. Hadi şimdi gelin ayıklayın pirincin taşını. Nasıl birlikte çalışacaklar? Biz zor diyoruz ama yine de beklemekte fayda var. Eğer ki önceden yaşanmışların hesabı kitabı içerisinde olunursa, çocuk doğmadan ölü doğar ki, yapılan oluşum hiçbir işe de yaramaz.

RÜZGAR ŞİMDİDEN ESMEYE BAŞLADI

Trabzonspor’da Hayrettin Hacısalihoğlu’nun Asbaşkanlığı kesin gibi. Gündemde olan isimlerin içerisinde olması gerekenlerden birisi de o. Trabzonspor’da hem ağabeylik, hem de iyi bir Asbaşkanlık yapacağı muhakkak. Trabzonspor ayağa kalkacaksa, Trabzonspor’da bir şeyler değişime uğrayacaksa, bunun altında Hacısalihoğlu’nun imzası olacaktır. Zira daha şimdiden Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışanlar teyakkuza geçmiş durumdalar. Hayrettin Hacısalihoğlu rüzgarı çok erken esmeye başladı. Çalışanlar Hacısalihoğlu’nun ismi gündeme geldiğinden beri, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne giriş çıkışlarına azami derecede dikkat eder duruma gelmişler. Hadi hayırlısı diyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap