SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Güven tazelemeli

Güven tazelemeli

28 Şubat 2017 Salı - 09:12








İpler iyice koptu.

Bundan sonra yapılacak toplantılara bile katılmamayı düşünüyorlar.

Belki düzelir dediler.

Trabzon’a geldiklerinde, gidişatın aynı tas aynı hamam olduğunu gördüler. Alanyaspor maçı öncesi bir araya gelen yönetim kurulunun İstanbul kanadının bundan böyle yapılacak toplantılara katılmayacağını öğrendik. İstanbul kanadı yöneticileri Trabzon’a, sadece Trabzonspor’un oynayacağı maçlara gelip gideceklermiş. Bir kere cam kırıldı.

Bundan sonra kırılan camın eskisi gibi olması mümkün değil. Onun için diyoruz ki, yönetim kurulu mayıs ayında güven tazelemelidir.


TEK ADAM KİMDİ?

Ah İbrahim Hacıosmanoğlu ah! Kulübü tek başına yönetiyorsun diye, sana söylenmedik laf, yazılmadık bir şey bırakılmamıştı. Ne oldu şimdi? Seni tek adamlıkla suçlayanlar bugünün yönetiliş şeklini neden eleştirmiyorlar? Başkan Muharrem Usta şu an kulübü nasıl yönetiyor? İşte yönetim kurulunun hali! Paramparça dizisine döndü dersek herhalde fazla abartmamış oluruz! Başkanın bir tarafında Ahmet Çubukçu, diğer tarafında ise Ali Rıza Egemen duruyor. Varın gerisini siz düşünün. Sakın yanlış anlaşılmasın; yönetilen, daha doğrusu yönetilmek istenen Trabzonspor!

ALLAH ZEVAL VERMESİN

Bazılarını tenzih ediyoruz. Bu doktorlar olmasaydı Trabzonspor’un hali ne olurdu? Bunu inanın sizler gibi bizler de çok merak ediyoruz! Başkan doktor, Asbaşkan doktor, Ali Rıza Egemen doktor... Doktor oğlu doktor! Gerçi mevcutlar gitse mutlaka yeni yönetimde de bir iki doktor olacaktır. Öyle oldu ki bu Trabzonspor’un kaderi oldu. Allah doktorlarımıza zeval vermesin. Hem bizleri koruyorlar hem de hepimizin sevdası olan Trabzonspor’u.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap