SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Görevlerinden istifa etti

Görevlerinden istifa etti

18 Ocak 2017 Çarşamba - 07:09








Sessiz sedasız bütün görevlerinden istifa etti Orhan İlaslan. İlaslan, yönetimdeki görevine bundan böyle düz üye olarak devam edecek. Öyle görülüyor ki, istifalar peşi sıra gelecek. İstanbul kanadındaki yöneticilerden de istifa beklenildiği dilden dile konuşulmaya başlandı bile. Yönetim kurulu sallanmaya başladı. Bu istifaları biz artçı deprem olarak görüyoruz. Asıl depremin, diğer istifalardan sonra olacağı da muhakkak.

ETEKTEKİ TAŞLAR DÖKÜLMELİ

Başkan Usta’nın yanında olan dört kişinin haricindeki yöneticiler adeta burunlarından soluyor. Trabzonspor’da neler yaşandığından, neler yapıldığından bihaber olan yöneticiler, bundan sonra başkanın yaptıkları yanlışlara sessiz kalmayacaklarını yakın çevrelerine söylüyorlarmış. Doğru olan bu değil mi? Evet, söz konusu Trabzonspor ise ve Trabzonspor’un menfaatleriyse herkes konuşmalı. Herkes eteğindeki taşı dökmeli. Bakalım dökülen taşların altında kimler kalacak?

MAAŞLARA NE OLDU?

Bir taraftan gözünüzü kırpmadan bir futbolcuya 1.7 Milyon Euro vereceksiniz... Üstelik sorgu sualsiz! Diğer taraftan personele 45 gün geçmesine rağmen maaşını vermeyeceksiniz. Adama sormazlar mı, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Oyuncu alırken bonkör davranacaksınız, personele gelince ekonomik tasarruf deyip işi savsaklayacaksınız. Şunu da belirtelim, personel maaşına her yıl zam yapılırdı. Her nedense o da bugüne kadar yapılmamış. Ha unutuyorduk, genel müdür Sinan Zengin de yavaş yavaş bypass ediliyormuş. Zengin de zira ayın on gününü İstanbul’da geçiriyormuş. Ne güzel Trabzonspor değil mi? Ne güzel yönetiliyor değil mi?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap